Günaydın ile başlayayım söze aydın olsun Aslında biraz şair sayfamla alakalı düşüncemi söylemek istedim. Gelen arkadaşlık istekleriyle ilgili doğrusu şair sayfalarının takibi bana daha doğru geliyor çünkü burası benim için şiirlerimi ve yazılarımı yazdığım bir site. Şair sayfamı takip etmeyip arkadaşlık isteği atılması benim penceremden hoş görünmüyor. Yani ben öyle düşünüyorum. Yazar yönümü beğenmeyebilirsiniz bu durumda arkadaşlık isteği de göndermeyin çünkü ben bunu kendime hakaret olarak algılıyorum. Belki bazılarına göre yanlış düşünüyorumdur olabilir. Ama mevzu benim sayfamsa benim düşüncem bu şekilde.
Bu arada yazdığım şiirlerin kalitesinden de çok eminim açıkçası.
İyi ile kötüyü ayırt etmek kötülük değil bilâkis gerçekçi olmak adil davranmak iyiliktir.. Asıl kötülük iyi olmayanı kayırmaktır. Çünkü kişi kandırılmış, aldatılmış olur. Bunu da kimse için reva görmüyorum.
Ustayı anmadan geçmeyelim bugün
Öyleyse şiirler kanatlandırır ruhları diyebiliriz. Mehmet bey kelimelerle özgürleşiriz bir nevi ne güzel dünyadır yazılarda hayat bulmak.
İyi ki de şiirci yürekler var . Ben onlara “ lavanta yürekler” dedim. Tuna Ceyhan
Günaydın ile başlayayım söze aydın olsun
Aslında biraz şair sayfamla alakalı düşüncemi söylemek istedim. Gelen arkadaşlık istekleriyle ilgili doğrusu şair sayfalarının takibi bana daha doğru geliyor çünkü burası benim için şiirlerimi ve yazılarımı yazdığım bir site. Şair sayfamı takip etmeyip arkadaşlık isteği atılması benim penceremden hoş görünmüyor. Yani ben öyle düşünüyorum. Yazar yönümü beğenmeyebilirsiniz bu durumda arkadaşlık isteği de göndermeyin çünkü ben bunu kendime hakaret olarak algılıyorum. Belki bazılarına göre yanlış düşünüyorumdur olabilir. Ama mevzu benim sayfamsa benim düşüncem bu şekilde.
Bu arada yazdığım şiirlerin kalitesinden de çok eminim açıkçası.
Kanadına tutunsam bir martının sılaya kanat çırpsak birlikte…
Şiirci kuşları var bu ülkenin,, beyaz kuşları var, kanatlarından sevda masalları sarkan dişili, erkekli sevda kuşları var.
Ata kızı
İyi ile kötüyü ayırt etmek kötülük değil bilâkis gerçekçi olmak adil davranmak iyiliktir.. Asıl kötülük iyi olmayanı kayırmaktır. Çünkü kişi kandırılmış, aldatılmış olur. Bunu da kimse için reva görmüyorum.
Hakeden şiirlerin gölgede kaldığı ve her zaman olmasa da seçilmeyecek şiirlerin güne gelmesi ( gelmemesi) dir.
“Karanlıktan korkan bir çocuğu kolayca affedebiliriz. Hayatın gerçek trajedisi büyükler ışıktan korktuğunda başlar.” -Plato