- Herbir zerrenin gün gün dağılarak geçip gittiği bir zaman dilimine daha uyandık. - Aydınlık olsun düşüncesini nakış gibi güne işleyebilen herkese. Ata kızı
GÜNLE DÜŞ ARASI Ben evimdeyim günle düş arası / Çocuklar uyuklar orda, kan ter içinde / Yaşlılar kurar orda akşam sofrası, / ocaklar alev alev, aydınlanır odası. Ben evimdeyim günle düş arası. / Akşam çamları orda berrak çınlar / ve kızlar, sönen yankıdan yorgunlar / tutuk dayanırlar, çeşme başı burası. Bir ıhlamur sevdiğim ağaçların hası; / ve bütün yazlar, onda susan, / kımıldar yeniden bin daldan / ve uyanır günle düş arası
Çağlayan nehirlere ket vurulmaz, kimsenin gücü yetmez buna, hayallere dokunmaya kimsenin gücü yetmez. en büyük bilim insanları, en iyi şairler, "enler" hep bu hayallerden çıkar. En büyük devrimler hayallerin sonucudur. her şey beynin yolaklarında saklı. ve onlar güzel ve onlar uzun ama çok çok güzel. keşfetmelisin kendi yolunu... keşfetmeli duraklarını, keşfetmeli hangi hızla hangi güzergâhta yol alacağını evet önce kendini keşfetmelisin.
Bazen pembe bir bulutu mesken tutar yüreğim, bazen de yağmur yüklü buluttan demlerim gönül çayımı, medcezirleri kıyılarıma vurur sorgusuz sualsiz aklın imbiğinden damıtılır dilimin ucuna cümleler. ata kızı
:)
Gün olur alıp başımı giderim” diyen şair, nereye gitsem o baş ağrısı benimle..:)
Ata kızı
- Herbir zerrenin gün gün dağılarak geçip gittiği bir zaman dilimine daha uyandık.
- Aydınlık olsun düşüncesini nakış gibi güne işleyebilen herkese.
Ata kızı
GÜNLE DÜŞ ARASI
Ben evimdeyim günle düş arası / Çocuklar uyuklar orda, kan ter içinde / Yaşlılar kurar orda akşam sofrası, / ocaklar alev alev, aydınlanır odası.
Ben evimdeyim günle düş arası. / Akşam çamları orda berrak çınlar / ve kızlar, sönen yankıdan yorgunlar / tutuk dayanırlar, çeşme başı burası.
Bir ıhlamur sevdiğim ağaçların hası; / ve bütün yazlar, onda susan, / kımıldar yeniden bin daldan / ve uyanır günle düş arası
Rilke
Bu da benden tüm sayfaya gelsin
Rica ederim ayçiçeği
Huysuzsun ama seni burada görmek güzel. Çok kötü bir deprem gerçeğini yaşadınız geçmiş olsun.
Çağlayan nehirlere ket vurulmaz, kimsenin gücü yetmez buna, hayallere dokunmaya kimsenin gücü yetmez.
en büyük bilim insanları, en iyi şairler, "enler" hep bu hayallerden çıkar. En büyük devrimler hayallerin sonucudur. her şey beynin yolaklarında saklı. ve onlar güzel ve onlar uzun ama çok çok güzel. keşfetmelisin kendi yolunu... keşfetmeli duraklarını, keşfetmeli hangi hızla hangi güzergâhta yol alacağını evet önce kendini keşfetmelisin.
Ata kızı
Bazen pembe bir bulutu mesken tutar yüreğim, bazen de yağmur yüklü buluttan demlerim gönül çayımı, medcezirleri kıyılarıma vurur sorgusuz sualsiz aklın imbiğinden damıtılır dilimin ucuna cümleler.
ata kızı
enerji dolu güzel bir güne,,, :)