Ümüt Güngör Şiirleri - Şair Ümüt Güngör

Ümüt Güngör

Havalar değişti karardı gece,
Yorgunluğa düştü dillerde hece,
Sevdiğim dediki bu dilin nece,
Doğruyu söyleyip sevgimi desem.

Mehtabım görünmez hava bulandı,

Devamını Oku
Ümüt Güngör

Bırak nefsi saltanatı,
İnsan fani kuş kanatı,
Hak yolunda bul sanatı,
Gel şeytanın belini kır.

Tamah etme maldan yana,

Devamını Oku
Ümüt Güngör

Her yerde Türk'ün izi ve sözü olacaktır,Turan mutlaka birgün kurulacak.Her bir Türk o gün bayram yapacaktır,Bu Başbuğ'un dileği yerine gelecektir.Bozkurt'um kükredikçe çakallar titreyecek,İnlerinde sırtlanlar korkudan inleyecek.Yazılsın bir yere Türk sözüdür diyerek,Tüm dünya o gün bizleri izleyecek.Vakit Turan vaktidir duracakta değiliz,Doğu Türkistan ilk önceki rotamız,Çinlilere olacak mutlak tepki kotamız,Susma vaktinde değiliz,konuşacağız biz artık,Varsın yorulsun bu yolda iki diz artık.Dünyadaki katliamlarada tepkiler veriyoruz,Gelsinler sıkıysa burada bekliyoruz.Onlar Kürşat’ı bilmez lakin çin hala unutmuyor.Kürşat’lar gelmez diye kendini avutmuyor,Bizlerde soydaşlarımıza yaptıkları zulümler hala devam ediyor,bizde bunu unutmuyoruz.Katiller furyasına susacakta değiliz,Katil her yerde katil cezası kesilmeli,Sade eli kolu değil besleyen kesilmeli.Zulmedene cevabı mutlaka verilmeli,En ağır cezalar hakkıyla kesilmeli,Katillerin hepside kirece dökülmeli.İbadete mabede saldırıya kızarız,Kim salmışsa beraber havasını bozarız.Ülkümüzdür Türk İslam camisiz olamayız,Böyle saldırıya kayıtsız kalamayız,Nerede olursa olsun tepkisiz duramayız.
Bizler Bayrak vatan hak adına şehitler verenleriz nice ülkü yiğidi toprağa derenleriz.Ha o gün ha bugün vatan bayrak hak için kansa kan cansa can vermeye çok hazırız.Önce Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ.Şimdi ise MHP Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ’nin yanında vede emrindeyiz.Varsın kaçanlar yorulanlar olsun biz orada değiliz.Biz rahmetli Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ vede MHP Genel Başkanımız Dr.Devlet BAHÇELİ’nin yanında ve izindeyiz.

Gerek dava şehitlerimiz gerekse vatan bayrak hak için hainlerce şehit edilmiş şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayız.Onlar için yeşerecek umutları asla kurutmayız.Onların intikamlarıda kahraman güvenlik kuvvetlerimizce alınıyor vede alınmaya devam edecek inşallah.Allah hepsine gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun.

Bir konudanda bahsetmeden geçemeyeceğim acizane.

Devamını Oku
Ümüt Güngör

Tut kır kalemi yak kağıdı bitsin,
Savur aşk adına ne varsa yitsin,
Her dakika saattemi ölünür,
Yırt mektuplarımı yakıver gitsin.

Bu kadar fırtına bırakmaz bağır,

Devamını Oku
Ümüt Güngör

Bir Gezi Böyle Başladı (Bursa-Domaniç)



Tarih: 06.08.2005-08-09
Yer: Kocatepe Camii Yanı / Ankara

Devamını Oku
Ümüt Güngör

Bir güzel gördümki kaşları yaydan,
İnanki güzeldi gökteki aydan,
Hızlıda koşuyor adeta taydan,
Mesafe uzakta yollar perişan.

O güzelki eyledi canı benden,

Devamını Oku
Ümüt Güngör

Siyaset erdem işi terbiye bileceksin,
Konuşmadan önce ağzını sileceksin,
Öncelikle aynada yüzünü göreceksin,
Bu konuda seviye mutlaka gereklidir.


Devamını Oku
Ümüt Güngör

Buldun oyuncağı oyna bakalım,
Dönüverde bir boyuna bakayım,
Denedim olmuyor nasıl çatayım,
Çok aradınmı sen bu oyuncağı.

Çevir döndür haydi kurda çalışsın,

Devamını Oku
Ümüt Güngör

Bebeklerin uykusuna dalan var,
Tertemiz rüyasını çalan var,
Körpecik yüreğini alan var,
Lanet olsun lanet olsun kıyanlara.

Amerika zalim İsrail hain,

Devamını Oku
Ümüt Güngör

Ben şehit emanetiyim,
Ben gazi vekaletiyim,
Ben ecdat vasiyetiyim,
Herkes bunu iyi bilsin.

Haznesinde bir kurşunum,

Devamını Oku