Rabb'in asla unutkan değildir... Allah;dilemeyince sen;dileyemezsin.... Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin;Allah'ın rahmetinden sapık ve kafirler topluluğundan başkası ümidi kesmez...
BAYRAMTüm inananların bayramı mübarek olsun,Zira mü'minler ancak kardeştir.İnanan insanda merhamet olsun,Zira mü'minler ancak kardeştir.Bugün kızma kardeşine,Kusuruna bakma, yarasını deşme,Güler yüz göster, kuyusunu eşme,Zira mü'minler ancak kardeştir.Uzat elini,bir selam et,Selamda vardır ayrı muhabbet,Kin tutma ,hakkı hakikati gözet,Zira mü'minler ancak kardeştir.Bırak hançeri yerinde dursun,Muhabbeti gören şeytan kudursun,Kardeşiz,kardeşsiniz sen de bilirsin,Zira mü'minler ancak kardeştir.Öfkeni yut, kindar olma,Bugün kusur görme, kusur bulma,Bugün tebessüm var, bugün gülme,Zira mü'minler ancak kardeştir.İlk önce nefsim sana beyanım,Kime kin güttün ise vazgeç canım,Böyle beyana ben de kurbanım,Zira mü'minler ancak kardeştir.
Tüm inananların bayramı mübarek olsun zira mü'minler ancak kardeştir.
KOMUTAN KIZI EN SEVDİĞİN CÜMLE SANA GELSİN BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
AL-İ İMRAN 132:Allah’a ve peygambere itaat edin ki; rahmete kavuşasınız.
AL-İ İMRAN 129:Allah, dilediğini bağışlar, dilediğine azap eder ve Allah; çok bağışlayıcı, çok esirgeyicidir.
AL-İ İMRAN 110:Siz insanlar için çıkarılmış en hayırlı ümmet olarak meydana geldiniz.
AL-İ İMRAN 103:Allah’ın ipine sımsıkı tutunun, birbirinizden ayrılmayın ve Allah’ın üzerinizdeki nimetini düşünün, şimdi size böyle ayetlerini beyan ediyor ki, Allah’a doğru gidebilesiniz.
AL-İ İMRAN 102:Ey iman edenler! Allah’tan nasıl korunmak gerekiyorsa, öyle korunun, hakkıyla muttaki olun ve her halükarda Müslüman olarak can verin.
AL-İ İMRAN 101:Halbu ki, her kim Allah’a tutunursa o muhakkak doğru yola çıkarılmıştır.
AL-İ İMRAN 100:Ey iman edenler! Eğer o kitap verilenlerden herhangi bir fırkaya uyarsanız sizi imanınızdan sonra çevirirler, kafir ederler.
BAYRAM
Tüm inananların bayramı mübarek olsun,
Zira mü'minler ancak kardeştir.
İnanan insanda merhamet olsun,
Zira mü'minler ancak kardeştir.
Bugün kızma kardeşine,
Kusuruna bakma, yarasını deşme,
Güler yüz göster, kuyusunu eşme,
Zira mü'minler ancak kardeştir.
Uzat elini,bir selam et,
Selamda vardır ayrı muhabbet,
Kin tutma ,hakkı hakikati gözet,
Zira mü'minler ancak kardeştir.
Bırak hançeri yerinde dursun,
Muhabbeti gören şeytan kudursun,
Kardeşiz,kardeşsiniz sen de bilirsin,
Zira mü'minler ancak kardeştir.
Öfkeni yut, kindar olma,
Bugün kusur görme, kusur bulma,
Bugün tebessüm var, bugün gülme,
Zira mü'minler ancak kardeştir.
İlk önce nefsim sana beyanım,
Kime kin güttün ise vazgeç canım,
Böyle beyana ben de kurbanım,
Zira mü'minler ancak kardeştir.
Tüm inananların bayramı mübarek olsun zira mü'minler ancak kardeştir.
KOMUTAN KIZI EN SEVDİĞİN CÜMLE SANA GELSİN BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
AL-İ İMRAN 132:
Allah’a ve peygambere itaat edin ki; rahmete kavuşasınız.
AL-İ İMRAN 129:
Allah, dilediğini bağışlar, dilediğine azap eder ve Allah; çok bağışlayıcı, çok esirgeyicidir.
AL-İ İMRAN 110:
Siz insanlar için çıkarılmış en hayırlı ümmet olarak meydana geldiniz.
AL-İ İMRAN 103:
Allah’ın ipine sımsıkı tutunun, birbirinizden ayrılmayın ve Allah’ın üzerinizdeki nimetini düşünün, şimdi size böyle ayetlerini beyan ediyor ki, Allah’a doğru gidebilesiniz.
AL-İ İMRAN 102:
Ey iman edenler! Allah’tan nasıl korunmak gerekiyorsa, öyle korunun, hakkıyla muttaki olun ve her halükarda Müslüman olarak can verin.
AL-İ İMRAN 101:
Halbu ki, her kim Allah’a tutunursa o muhakkak doğru yola çıkarılmıştır.
AL-İ İMRAN 100:
Ey iman edenler! Eğer o kitap verilenlerden herhangi bir fırkaya uyarsanız sizi imanınızdan sonra çevirirler, kafir ederler.