Merhaba diyerek birleşen ellerin elveda diyerek ayrılması acıtır yüreği....!
Dilek/çe....!
Merhaba diyerek birleşen ellerin elveda diyerek ayrılması acıtır yüreği....!
Dilek/çe....!
© Copyright Antoloji.Com 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Antoloji.Com'a aittir. Sitemizde yer alan şiirlerin telif hakları şairlerin kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Şu anda buradasınız:<a href='/uyeler/dilek-karaguzel-pitircik/' >Dilek Karagüzel Pıtırcık Profil Sayfası</a> - Üye No :651332
25 Mayıs 2025 Pazar - 21:27:22
El Yordamı
Mustafa Bay
05.03.2025 - 22:39PıtırcıkAman hocam girmeyin Çıkmaz sokak.Girerseniz kaza mahalinde delil bile bırakmıyor.
Kısacık bir sohbet tadında askın hallerini özetlemiş ve aşkın adı zor sıfatı konmuş yakıştırılmış daha en başta bile.Peki neden
Hep mi böylecir epeyce ilerlense bile mutlaka biri geri mi döner?
Dilerim sorun ...
Bir çift göz var gözlerimde
Dilek Karagüzel Pıtırcık
22.11.2024 - 21:53Minnettarım efendim. Teşekkür ederim.
İşte öyle birşey (o 'na dair ya da Sana dair)
Dilek Karagüzel Pıtırcık
10.09.2024 - 01:32Ama Ayrılıkda sevdaya dahilmiş. Hatta bazen yakışır da ayrılık.Bazen de yakışmaz, bin ömrüm olsa bin ömrümde seninle olsa denir.
Velhasıl istesekte istemesekte ölünce ayrılık hep olacak o yüzden belki de acele de etmemek gerek değerli şair.
Güzel yorumunuz, sorgulamalarınız şiirime anlam kattı. ...
Toplam 20 mesaj bulundu