Kültür Sanat Edebiyat Şiir

Kenan Aydın
Kenan Aydın

Rabb'in asla unutkan değildir... Allah;dilemeyince sen;dileyemezsin.... Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin;Allah'ın rahmetinden sapık ve kafirler topluluğundan başkası ümidi kesmez...

  • Sonra dedim ki15.12.2020 - 18:19

    AHZAB 70,71:

    Ey iman edenler!Allah’tan korkun ve doğru söz söyleyin ,Allah işlerinizi düzeltsin ve günahlarınızı bağışlasın.
    Kim Allah ve Rasul’üne itaat ederse büyük kurtuluşa ermiş olur.


    *DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca senden hakkınca korkan ve doğru söz söyleyen işlerimizi düzelttiğin ve günahlarımızı bağışladığın sana ve rasulüne şüphesiz itaat eden ve büyük kurtuluşa erdirmiş olduğun kullarından eyle Ya Latif!AMİN.

  • Sonra dedim ki15.12.2020 - 18:18

    AHZAB 56:

    Allah ve melekleri peygambere çok salat ile daima ikramda bulunurlar.Ey mü’minler!Siz de ona salavat getirin ve tam teslimiyetle selam getirin.


    *DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca Rasulullah efendimize çok salat ile daima ikramda bulunan ve tam teslimiyet ile selam getiren kullarından eyle Ya Adl!AMİN.

  • Sonra dedim ki15.12.2020 - 18:17

    AHZAB 48:

    Kafirlere ve münafıklara itaat etme ,onların eziyetlerine aldırış etme Allah’a güvenip yaslan.Vekil olarak Allah yeter.


    *DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca kafir ve münafıklara itaat etmeyen ve eziyetlerine de aldırış etmeyen ancak seni vekil tutan kullarından eyle ya Hakem!AMİN.

  • Sonra dedim ki15.12.2020 - 18:17

    AHZAB 36:

    Allah ve Rasulü bir işe hükmettiği zaman inanmış bir erkek ve kadın için o işi kendi isteklerine göre seçme hakkı yoktur.Her kim Allah ve Rasulüne karşı gelirse apaçık dalalete düşmüş olur.



    *DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca dalalete düşürmeyi istemediğin ve sana ve rasulüne şüphesiz iman ve itaat eden kullarından eyle Ya Basir!AMİN.

  • Sonra dedim ki15.12.2020 - 18:16

    AHZAB 23:

    Mü’minler içinde Allah’a verdikleri söze sadık nice erkekler var.İşte onlardan kimi sözünü yerine getirdi.Kimi de şehitliği beklemektedir.Onlar hiçbir şekilde sözlerini değiştirmemişlerdir.

    *DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca sana verdiği söze sadık kalan kullarından eyle Ya Semi’!AMİN.

  • Sonra dedim ki13.12.2020 - 16:47

  • Sonra dedim ki13.12.2020 - 16:44

  • Sonra dedim ki13.12.2020 - 09:08

    knn

  • Sonra dedim ki13.12.2020 - 09:04

    Ya Rabbi!
    *Kalan tüm anımızı bu anımızdan hayırlı eyle,
    *kalan tüm anımızı bu anımızdan edepli eyle,
    *Kalan tüm anımızı bu anımızdan adil eyle,
    *Kalan tüm anımızı bu anımızdan doğru ve gösterdiğin istikamet üzere sabit eyle,
    *Ya Rabbi, kalan dualarımızı bu dualardan hayırlı eyle Amin.
    *Ya Rabbi, bize kıyamete dek rahmet kapısını kapatma,
    Ya Rabbi, kalan namazlarımızı geçen namazlarımızdan hayırlı eyle,
    Ya Rabbi,kalan tüm nefeslerimizi bu nefesimizden hayırlı eyle şüphesiz hayır senin elinde ve sen herşeye mutlak ve yegane Kadir’sin Amin.
    Ya Rabbi ,yalnız senin sayabildiğin kadar Elhamdülillah,Estağfirullah,Allahu Ekber.AMİN.

  • Sonra dedim ki12.12.2020 - 18:49

    AHZAB 21:

    Yemin olsun ki,Rasulullah’ta sizin için Allah’a ve ahiret gününe kavuşmayı umanlar ve Allah’ı çok zikredenler için güzel örnek vardır.

    *DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca sana ve ahiret gününe kavuşmayı uman ve Rasul’ünü örnek alan kullarından eyle Ya Muzil!AMİN.