O halde sabret Rabb’inin hükmüne de Hut sahibi gibi olma(Yunus AS.)hani öfkeye boğulmuş da nida etmişti. Rabb’inden bir nimet yetişmiş olmasaydı ona,elbette o çırılçıplak, fena bir halde atılacaktı.
*DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca senin hükmüne sabreden kullarından eyle Ya Vehhab!AMİN.
CİN 13:
Ve doğrusu biz o hidayet rehberini dinlediğimizde ona iman ettik!Her kim iman ederse artık ne hakkı yenmek ne de eksilmek korkusu olmaz.
*DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca sana ,rasulüne ve kitabına şüphesiz bir şekilde iman edip itaat eden kullarından eyle Ya Muiz!AMİN.
CİN 11:
Ve doğrusu bizler; bizlerden Salih olanlar da var olmayanlar da.Türlü türlü yollar tutmuşuz.
*DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca Salih kullarından eyle Ya Rafi!AMİN.
CİN 10:
Ve doğrusu biz bilmeyiz o yeryüzündeki kimselere bir şer mi irade edilmiştir yoksa Rabb’leri onlara hayır mı murad etmiştir.
*DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca hakkımızda hayır murad ettiğin kullarından eyle Ya Hafid!AMİN.
HAKKA 52:
Haydi!Büyük Rabb’inin ismiyle tesbih et.
*DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca seni zikredip tesbih eden kullarından eyle Ya Basit!AMİN.
HAKKA 51:
Ve o;(Kur’an)şüphesiz kesin bilginin tam gerçeğidir.
*DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca kesin bilginin tam gerçeği olan Kitabından mahrum bırakmadığın kullarından eyle Ya Kabıt!AMİN.
HAKKA 33:
Çünkü o;şanı yüce olan Allah’a inanmıyordu.
*DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca inkar ve küfürden muhafaza eylediğin kullarından eyle Ya Alim!AMİN.
HAKKA 32:
Sonra da uzunluğu yetmiş arşından bir zincire vurarak onu yollayın.
*DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca cehennem azabından muhafaza eylediğin kullarından eyle Ya Fettah!AMİN.
KALEM 52:
Halbuki o;(Kur’an)alemler için yalnızca bir zikirdir.
*DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca senin zikrine sımsıkı sarılan kullarından eyle Ya Rezzak!AMİN.
KALEM 48,49:
O halde sabret Rabb’inin hükmüne de Hut sahibi gibi olma(Yunus AS.)hani öfkeye boğulmuş da nida etmişti.
Rabb’inden bir nimet yetişmiş olmasaydı ona,elbette o çırılçıplak, fena bir halde atılacaktı.
*DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca senin hükmüne sabreden kullarından eyle Ya Vehhab!AMİN.
KALEM 44:
O halde bana bırak bu sözü yalanlayanları.Biz onları bilemeyecekleri bir yönden yavaş yavaş azaba yaklaştıracağız.
*DUA:Bizleri kıyamete dek yardımınla hakkınca senin sözüne muhalefet etmeyen kullarından eyle Ya Kahhar!AMİN.