Kültür Sanat Edebiyat Şiir

Murat Ateş
Murat Ateş

BİZ İYİ OLURSAK HERKES İYİ OLUR.

  • n/a30.08.2007 - 12:22

    Söylediklerinden dolayı utanması gerektiği halde yüzü kızarmayan birini hatırlatıyor bana.

  • padişah30.08.2007 - 12:16

    Baş oldukları toplum için her türlü fedakarlığı yaptıkları halde yediği ekmeğe ihanet etmeyi kendilerine şiar edinen, nankör, namert ve açıp adam gibi okumak yerine belli ideolojilerin görüşleri altında kendi düşünce sistemlerini oluşturmaktan yoksun, insan görünüşlü mahlukların anlayamayacağı kadar vefakar,kadirşinas atalarımız. Allah hepinizden razı olsun. Siz olmasaydınız biz ve size iftira atan o kendini bilmezler bile şu an dünya üzerinde kendimize yer bulamazdık. Ah o anlamaktan aciz kafalar aaah ah.

  • od30.08.2007 - 12:09

    Farsça bir kelime 'Ateş' manasını taşımakta.

  • ocean`s twelve 30.08.2007 - 12:07

    aşırı karmaşık

  • aile30.08.2007 - 11:28

    Öyle bir zaman gelir ki hayatta yapmış olduklarınızdan zevk alamaz olursunuz. Kişiler arası ilişkileriniz etrafınızdakilerin başka yaşamlar seçmesi ile değişime girer ve hiç olmadığınız kadar yalnız hissedersiniz kendinizi. İşte o an aklınıza düşer niçin tekilliği seçtiğiniz. Niçin bir aile kurmadığınız. Niçin her canınız sıkıldığında içinizdeki sıkıntıyı göz yaşlarınız yerine rahmet yağmurları ile söndürmediğiniz. O an anlarsınız ömür bayu başınızı yaslayıp, her derdinizi paylaşabileceğiniz birinin gerekliliğini. Ve karşınıza çıkacak cinsi latife: 'Hayat denen yolda elimden tutar mısın? dersiniz ailenizi kurmak için.

  • osmanlı29.08.2007 - 12:23

    Devralmış olduğu islam neferliğini 600 yıl boyunca başı dik bir şekilde taşımış; başta hilal olmak üzere kur'an ve namusuna kasteden bütün güçlere karşı toplumunu ve kendine mensup olduğunu söyleyen diğer ırklardan din kardeşlerini koruyan ve onlara yaşama imkanı sağlayan en hoşgörülü, mert, adil devlet.
    Unutmayın her devirde süper güç olan bir devlet vardır. Ama Osmanlı gibi herkesi kucaklamış, kendine ihanet etmemiş diğer ırk ve dinden toplulukları yeri geldiğinde kendi toplumundan ayırmamış, aynı kefeye koymuş bir devlet yoktur. Tarihinden ibret alamayan devletler tarihe ibret olurlar. Yazık çok yazık hala atalarımızı tam manası ile toplumumuza anlatamamışız. Çok yazık.

  • mustafa26.08.2007 - 13:52

    Şu an yanımda oturan zat-ı muhterem.

  • guernica25.08.2007 - 14:47

    Üniversitede Sanat dersi esnasında sanattan ve eserlerinden nefret etmeme neden olan yapıt.

  • tekamül25.08.2007 - 13:52

    Ulaşılabilecek en üst makama erişmek, gerekli bilgi birikimini edinmek. Allah herkese kendi tekamülünü yapmayı nasip eder inşallah.

  • rest çekmek24.08.2007 - 12:43

    Kabine, törensiz devir teslim kavramlarının şu an tartışılan anlamı.