İki dirhem bir çekirdek gözümün önünde duruyorsun sabah sabah görünce ağzımın suyu aktı, sarı sarı henüz çıtırcık limonları da pıtırak gibi herbir dalında kilolarca, süslü seni!! Kokun aklımı başımdan aldı... iştahımı kabartıyorsun:) Sodanın yanına her an kurban gidebilirsin. Ama suç bende mi? Ne yapayım sen hem bu kadar güzel kok! Hem de süslenip sarılara bezen yeme de yanında yat şimdi… :))
Ata kızı Limon ağacının dibinde sabah kahvesini içiyor.
‘’Bir çay bardağını başka başka tutan ellerin becerikliliği mi? Görülmediği gibi ama var mıydı sanki görülmek isteyen var mıydı bir şeyler bekleyen yüreğimin eskittiklerinden…‘’
İki dirhem bir çekirdek gözümün önünde duruyorsun sabah sabah görünce ağzımın suyu aktı, sarı sarı henüz çıtırcık limonları da pıtırak gibi herbir dalında kilolarca, süslü seni!!
Kokun aklımı başımdan aldı... iştahımı kabartıyorsun:)
Sodanın yanına her an kurban gidebilirsin.
Ama suç bende mi? Ne yapayım sen hem bu kadar güzel kok! Hem de süslenip sarılara bezen yeme de yanında yat şimdi… :))
Ata kızı
Limon ağacının dibinde sabah kahvesini içiyor.
Günaydın Seval hanım.
Yaşamanı akla uydurman gerekir, ama bilmezsin akla uygun olan nedir; bereket eli çabuktur zaman ustanın, başına vura vura sana da öğretir.
Ömer Hayyam
Günaydın herkese
Madem gevşek ipi bir anda geriyorlarsa, zamların ipini de çeksinler ! Bu kısır döngüden kurtulalım.
Bazılarının kaleminden akar
“bükre i mısra”
Bazılarının ki de sade hasaset
Ne çare, nasipsiz “asaletten” fukara
Ata kızı
Birincilik bahşedilmez…
En iyi olunan alanlar ve birincileri vardır.
He vallahi olmazsa olmazım:)
:)
Edip Cansever
‘’Bir çay bardağını başka başka tutan ellerin becerikliliği mi? Görülmediği gibi ama var mıydı sanki görülmek isteyen var mıydı bir şeyler bekleyen yüreğimin eskittiklerinden…‘’