Temel, oturma belgesi almak için muhtara gitmiş. muhtar, formalite sorulara başlamış. adın soyadın derken, doğum gününü sormuş.- 15 Nisan, demiş Temel.- hangi yıl?- her yıl!
Pencerene sığdığından da fazladır gökyüzü.
Bazı kadınların, çelik zırhlı şövalye sandıkları adamların(!) aslında alüminyum folyo ile kaplanmış teneke olduklarını görmeleri baya zaman alıyor.(Taklitlerinden sakının. ehe öhö! :D )
Hiç Sen gülersin, çapkın derlerBen gülerim, suç olur...Sen bakarsın,ben bakarım,Söylemesi güç olur...Sen söylersin, ben söylerim,En sonunda, hiç olur...Şemsi BELLİ
günaydın sn SemiramisGökyüzüne ilişkin tezini Gökyüzü Üniversitesi Senatosu kararı ile kabul edilmiştir :)) yenisi gelsin.şaka bir yana, yararlandik, teşekkürler emeğiniz için.
haklısınız Yağmur Gül hanım, aşk zaten uçmak degilmidir ve ne gerek var paraşüte vesaireye :))
Gökyüzüne giden yol konusundaki öngörünüz isabetli Bildiğin Gibi Değil, evet gönül gözü o.
günaydın Bildiğin Gibi Değilgünaydın Yağmur Gülve günaydın millet
Unutulmayan Film Müzikleri(Özel Bir Kadın / Pretty Woman, 1990)Müzik: James Newton Howard
Fabrikatör kızı şımarık karınca, fabrikanın fakir ama gururlu genci file aşık olmuş. Evlenmeye karar vermişler.Lakin, zengin ama gaddar fabrikatör bababu durumu onaylamamış, kızımı o çulsuza vermem de vermem, diye tutturmuş.Karınca kızcağız ne mi yapmış:- Baba baba, bana değil karnımdakine acı, demiş.
Temel, oturma belgesi almak için muhtara gitmiş. muhtar, formalite sorulara başlamış. adın soyadın derken, doğum gününü sormuş.
- 15 Nisan, demiş Temel.
- hangi yıl?
- her yıl!
Pencerene sığdığından da fazladır gökyüzü.
Bazı kadınların, çelik zırhlı şövalye sandıkları adamların(!) aslında alüminyum folyo ile kaplanmış teneke olduklarını görmeleri baya zaman alıyor.
(Taklitlerinden sakının. ehe öhö! :D )
Hiç
Sen gülersin, çapkın derler
Ben gülerim, suç olur...
Sen bakarsın,ben bakarım,
Söylemesi güç olur...
Sen söylersin, ben söylerim,
En sonunda, hiç olur...
Şemsi BELLİ
günaydın sn Semiramis
Gökyüzüne ilişkin tezini Gökyüzü Üniversitesi Senatosu kararı ile kabul edilmiştir :)) yenisi gelsin.
şaka bir yana, yararlandik, teşekkürler emeğiniz için.
haklısınız Yağmur Gül hanım, aşk zaten uçmak degilmidir ve ne gerek var paraşüte vesaireye :))
Gökyüzüne giden yol konusundaki öngörünüz isabetli Bildiğin Gibi Değil, evet gönül gözü o.
günaydın Bildiğin Gibi Değil
günaydın Yağmur Gül
ve günaydın millet
Unutulmayan Film Müzikleri
(Özel Bir Kadın / Pretty Woman, 1990)
Müzik: James Newton Howard
Fabrikatör kızı şımarık karınca, fabrikanın fakir ama gururlu genci file aşık olmuş. Evlenmeye karar vermişler.
Lakin, zengin ama gaddar fabrikatör baba
bu durumu onaylamamış, kızımı o çulsuza vermem de vermem, diye tutturmuş.
Karınca kızcağız ne mi yapmış:
- Baba baba, bana değil karnımdakine acı, demiş.