HZ.MUHAMMED(SAV): Süleyman (AS.) Bir gün: ‘’Bugün kesinlikle doksan hanımıma uğrayacağım.Hepsi de Allah yolunda cihad edecek bir yiğit doğuracak.’’ Dedi.Arkadaşı(veya melek)Ona: İnşallah de bari uyarısında bulundu Hz. Süleyman İnşallah demedi. Söylediği gibi o gün bütün hanımlarına uğradı. Kadınlardan sadece biri hamile kaldı.O da yarım insan doğurdu. Nefsimi kudret elinde tutan Zat’a yemin olsun eğer Süleyman (AS.)İnşallah demiş olsaydı hepsi de Allah yolunda atlı olarak cihad eden çocuklara sahip olacaktı.(5825)
HZ.MUHAMMED(SAV):: Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz ,Allah sizi toptan yok eder,günah işleyip istiğfar edecek yeni bir mahluk yaratır ve onları mağfiret ederdi.(5370)
HZ.MUHAMMED(SAV):: Yahudilerle savaşacak ve onları öldüreceksiniz öyle ki;taş dahi:Ey Müslüman işte Yahudi arkamda(saklandı)gel öldür onu diyecek.(5020)
HZ.MUHAMMED(SAV):: Ayakkabıları kıldan bir kavimle savaşmadıkça kıyamet kopmaz.Siz yüzleri kılıflı kalkan gibi gözleri küçük burunları yassı olan bir kavimle savaşmadıkça kıyamet kopmaz.(5017)
HZ.MUHAMMED(SAV):: Allah’ın gönderdiği her peygamber ümmetini onunla(Deccalle)inzar etti.Nuh aleyhisselam ümmetini onunla inzar etti,ondan sonra gelen peygamberler de.O,sizin aranızdan çıkacak. Onun hali sizden gizli kalmayacak Rabbinizin tek gözlü olmadığı size kapalı değildir.O ise sağ gözü kör birisidir.Onun gözü sanki(salkımdan)dışa fırlamış bir üzüm danesi gibidir.(İki gözünün arasında kefere yani kafir yazılmış olacaktır.Bunu her Müslüman okuyacaktır.)(5013)
HZ.MUHAMMED(SAV):
Süleyman (AS.) Bir gün:
‘’Bugün kesinlikle doksan hanımıma uğrayacağım.Hepsi de Allah yolunda cihad edecek bir yiğit doğuracak.’’ Dedi.Arkadaşı(veya melek)Ona:
İnşallah de bari uyarısında bulundu Hz. Süleyman İnşallah demedi.
Söylediği gibi o gün bütün hanımlarına uğradı. Kadınlardan sadece biri hamile kaldı.O da yarım insan doğurdu.
Nefsimi kudret elinde tutan Zat’a yemin olsun eğer Süleyman (AS.)İnşallah demiş olsaydı hepsi de Allah yolunda atlı olarak cihad eden çocuklara sahip olacaktı.(5825)
HZ.MUHAMMED(SAV)::
Kimin iki hanımı olur ve aralarında adaletli davranmazsa kıyamet günü (vücudunun) yarısı düşük olarak gelir.(5708)
HZ.MUHAMMED(SAV)::
Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz ,Allah sizi toptan yok eder,günah işleyip istiğfar edecek yeni bir mahluk yaratır ve onları mağfiret ederdi.(5370)
HZ.MUHAMMED(SAV)::
Kafirin cehennemdeki bir azı dişi Uhud Dağı kadardır.Derisinin kalınlığı da üç gecelik yol mesafesidir.(5147)
HZ.MUHAMMED(SAV)::
Kıyamet günü cehennem yetmiş bin yuları olduğu halde getirilir.Her yularında onu çeken yetmişbin melek vardır(5122)
HZ.MUHAMMED(SAV)::
Kıyamet günü hesaba çekilen herkes mutlaka helak olmuş demektir.(5065)
HZ.MUHAMMED(SAV)::
Hicaz bölgesinden bir ateş çıkmadıkça kıyamet kopmaz.Bu ateş Busra’daki develerin boyunlarını aydınlatacaktır.(5027)
HZ.MUHAMMED(SAV)::
Yahudilerle savaşacak ve onları öldüreceksiniz öyle ki;taş dahi:Ey Müslüman işte Yahudi arkamda(saklandı)gel öldür onu diyecek.(5020)
HZ.MUHAMMED(SAV)::
Ayakkabıları kıldan bir kavimle savaşmadıkça kıyamet kopmaz.Siz yüzleri kılıflı kalkan gibi gözleri küçük burunları yassı olan bir kavimle savaşmadıkça kıyamet kopmaz.(5017)
HZ.MUHAMMED(SAV)::
Allah’ın gönderdiği her peygamber ümmetini onunla(Deccalle)inzar etti.Nuh aleyhisselam ümmetini onunla inzar etti,ondan sonra gelen peygamberler de.O,sizin aranızdan çıkacak. Onun hali sizden gizli kalmayacak Rabbinizin tek gözlü olmadığı size kapalı değildir.O ise sağ gözü kör birisidir.Onun gözü sanki(salkımdan)dışa fırlamış bir üzüm danesi gibidir.(İki gözünün arasında kefere yani kafir yazılmış olacaktır.Bunu her Müslüman okuyacaktır.)(5013)