Kültür Sanat Edebiyat Şiir

Kenan Aydın
Kenan Aydın

Rabb'in asla unutkan değildir... Allah;dilemeyince sen;dileyemezsin.... Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin;Allah'ın rahmetinden sapık ve kafirler topluluğundan başkası ümidi kesmez...

  • serbest kürsü09.01.2024 - 13:03

    Camilere dedektör konulması taraftarıyım herkes güvenlik görevlisi hariç geçmiş olsun dileklerimle.tabiiki bu müslümanlara manen bir eziyyet dahi olabilir gerçek çözüm yani bataklığı kurutmak ise insanlara hak ve hakikati İslami kitaba ve imana dayalı olarak namaza yani yegane bir ilaha ibadete ve secdeye tesviktir.islam adına işgörenlerin her türlü dünyevi tarafgirlikten muhafaza edilmesini sağlamaktır.bence.

  • serbest kürsü08.01.2024 - 13:43

    Hakikati anlatmayı tercih etmediğiniz bir nesilden sabretmesini bekleyemezsiniiz.

  • serbest kürsü04.01.2024 - 19:01

    Arkadaşlar hakikat bu aşağıdaki yazdığım gibidir sabradebilen sabredebildiği kadar sabretsin.sabır da Allah'ın yardımıyladır.bu manada hersey Allah'ın yardımıyladır.

  • serbest kürsü04.01.2024 - 16:06

    Bu manada Allah kelamı ile hain tabirinin kimin yada kimlerin üzerinde olduğu bila şüphe bellidir.Allah ne diyorsa doğrudur amenna ve saddakna.

  • serbest kürsü04.01.2024 - 16:03

    enfal 58 Eğer anlaşma yaptığın bir topluluğun hâinlik yapmasından gerçekten endişe edersen, aynı şekilde sen de artık anlaşmanın geçersiz olduğunu resmen kendilerine bildir ki iki taraf da durumdan tam haberdâr olsun. Doğrusu Allah hâinleri sevmez.


    burada endişe değil müslümanlar olarak kati bir senet ve yaşanılan zahir bir zulmün olduğunu görmemek mümkün değildir.

    Bu ayeti kerime mucibince müslümanlara zulmeden ve 75 yıldır zulmü devam eden bir kavim ile antlaşma yapmanın ne derece hasaret garabet hatta zulüm üzerine zulüm olduğunu görmeyen gözler dahi idrak eder.

  • serbest kürsü03.01.2024 - 22:45

    Sizin gibi ecdad düşmanı Yahudiye su vereni hayatında görmedi bu millet haddinizi bilin.

  • serbest kürsü03.01.2024 - 22:43

    Kaç tane çemkireni öldürdünüz tetiği çekeni de çekme emri vereni de fetvayı veren hoca varsa onu da cehenneme göndeririz evvel Allah ney miş fatih kardesini oldurmusmus de kem küm sanki ülkede fatihlik var

  • serbest kürsü03.01.2024 - 22:27

    Sen ömür boyu askerlik yapsan bunu odeyemezsin.

  • serbest kürsü03.01.2024 - 20:51

    Korktuğumdan değil sadece alttaki küfür olduğu için siliyorum.topunuzun hakkından gelecek durumdayım evvel Allah.

  • serbest kürsü03.01.2024 - 20:22

    Birader Allah yolunun delileri çoktur dünyanın da ahmağı bitmez işine bak.selametle.