Kültür Sanat Edebiyat Şiir

  • bursa spor16.09.2006 - 23:05

    İkinci ligde oynasa bile her maçına 20 000 taraftarın geldiği tek klüp.

    İstanbuldaki Mahalle Takımlarının ve Basınının baş belası...

    Gerçek Futbol klübü ve ekolü...

  • adolf hitler 15.09.2006 - 23:37

    Aslen Avusturya vatandaşı olan bu şahsiyet bilindiği gibi Bohemya da bir köyde doğdu. Anası belli Babası yüzelli olan bu insanlık müsvettesi bazı gizli örgütlerin desteği ile vatandaşı olmadığı bir ülkenin idaresinin başına getirildi.Orta Avrupa 'da yerleşik yahudi nüfusunun o zamana kadar tüm davetlere rağmen bu bölgeyi bırakıp Filistin topraklarına gitmeleri sağlanamamıştı.Hitler bunu başardı ve misyonu sona erdiğinde yok edildi.....Sayesinde, Theodor Herzl denen yahudinin, insanlık için utanç kaynağı olan ' ISRAIL' devleti kuruldu.

  • vakit gazetesi15.09.2006 - 23:16

    Şemdin Sakık, verdiği ifadelerde, bölücü örgüte destek veren bütün kişi, kurum, dernek ve vakıflar hakkında geniş bilgiler verdi, örgütün işleyişini, zaaflarını açıkladı.
    Şemdin Sakık ifadesinde, PKK'yı destekleyen politikacı, işadamı ve gazetecilerin de tek tek isimlerini verdi. Sakık'ın ifadesi şöyle:
    POLİTİKACILAR
    ‘‘Örgütü destekleyen, benim bildiğim çok sayıda siyasiler bulunmaktadır. Bunlar arasında aklıma gelenler;
    Abdülmelik Fırat, Sebgatullah Seydaoğlu var.
    Salim Ensarioğlu: 1991 genel seçimlerinden önce Diyarbakır-Dicle kırsalına giderek ‘Remzi' kod isimli ‘İrfan Pervani' ile görüştü. Seçimlerde kendisine destek sağlamamızı istedi.
    Fethullah Erbaş: Bizimle defalarca temasa geçti. RP'nin örgütü kınamayacağı, buna karşılık da kendilerini desteklememizi istedi.
    Muhyettin Mutlu: Bitlis Milletvekili'ydi. Oğlunu para verip kurtarmak için Öcalan ile Bekaa'da görüştü.
    Turgut Atalay: Diyarbakır eski Belediye Başkanı. Bana bir tabanca hediye etti.
    Sırrı Sakık: Örgütle dolaylı irtibatlı. Öcalan kendisini sevmez.
    Leyla Zana: Öcalan ile doğrudan bağlantılı. Ancak, Mehdi Zana'nın PKK'ya tam bağlı olmamasından dolayı bu kişi için ‘‘Ajan da olabilir’’ der. Dicle ve Lice belediye başkanları da örgütten desteğini esirgememişlerdir.
    Mehmet Mengi: Diyarbakır eski HADEP İl Başkanı. Bize maddi destekte bulunduğu gibi adamlarımızın da belediyede işe alınmasını sağlardı.
    ŞİRKETLER
    Batman Petrolleri benden petrol arama kuyuları için izin aldı. Ben de onlardan hem para aldım, hem de işçi soktum. Hazro'dan su kanalı yapan müteahitten 1992 yılında 200 milyon lira aldık. 1993 yılında Batman baraj inşaatından 1 milyar lira peşin vergi aldık. 1 milyar da daha sonra alacaktık. Fakat, yanlışlıkla baraja eylem yapılınca geri kalanı alamadık.
    İŞADAMLARI
    Cantürkler sürekli olarak para yardımında bulunmuştur.
    Ali Rıza Septioğlu'ndan para istedik. Para almaya gittiğimizde korumaları ile çatıştık. Onların silahlarını aldık. Özellikle İstanbul'daki işadamları maddi destek bakımından önde gelmektedirler. Bunlar kazandıkları kara parayı bu destekle aklamaktadırlar.

    GAZETELER-GAZETECİLER
    Basın mensupları içinde de örgütün parayla yazdırdığı ya da konuşturduğu çok ünlü kişiler bulunmaktadır. Bazılarını da parayla satın alabileceğini düşünür. Bunlara örgütte ‘eylemciler' denir. Bunun yanında ‘Ülkede Gündem, Özgürleşen Yurtseven Gençlik, Evrensel, Özgür Halk, Demokrasi, Emek' gibi, basın organları da örgütün finanse ettiği kuruluşlardır. Doğu Perinçek ve Mehmet Ali Birand'ın Öcalan ile görüşmesi ona Türk basınında kapıların açılmasına neden olmuştur. Öcalan, bana Mahir Kaynak, Mahir Sayın, Cengiz Çandar, Mehmet Ali Birand ve Yalçın Küçük'ün isimlerini söyledi.

    Ayrıca ‘Milli Gazete' ile ‘Akit Gazetesi' (şimdiki Vakit) nin de PKK aleyhine yazmayacaklarına dair söz verdiklerini söyledi. Bunlarla bir nevi ortak düşmana karşı antlaşma yaptığını söyledi. Öcalan, para ile satın aldıkları Türk gazetecilerden söz ederken, ‘‘Kürt ve Türk tarihi hainlerle doludur. Türk'e ve Kürk'e oyun yapmaya gerek yok. Bunlar zaten oyunu kendileri oynuyor’’ dedi.

  • fenerbahçe fobisi15.09.2006 - 22:22

    Bu FB dedikleri Bir zamanlar her nasıl olduysa Şampiyonlar ligine katılıp ' 0 ' çeken takım olmalı....
    Bu FB dedikleri 20 küsur senedir Türkiye Kupası alamayan Takım olmalı...
    Bu FB dedikleri Sigma Olomouc tan 7 tane yiyen, Pendik te tokatlanan , Aydından 6 tane yiyen komedyen ordusu olmalı....
    Bu FB dedikleri her yıl onmilyonlarca dolar harcayıp şampiyon olamayan takım olmalı...
    Bu FB denen takımdan korkan FB gibi olsun ne diyim....

  • pascal nouma15.09.2006 - 22:03

    Dünyanın En Sevimli Delisi......

  • nazım hikmet15.09.2006 - 21:56

    'Sovyet Rusya Benim Anavatanım '
    'Beni Stalin yarattı'
    diyen, polonyalı göçmen bir ailenin ahlaksız üyesi....

  • fehriye erdal15.09.2006 - 18:45

    2 sermaye grubundan birinin (ermeni dostu olanın) japonlarla anlaşmasından fevkalade rahatsız olan diğer grubun (Papalık dostu olanın) tuttuğu kiralık katillerden biri...

  • vatan haini15.09.2006 - 16:24

    Vatan Haini

    Konya da İsrail pilotlarının eğitimine ilişkin protokole 1997 yılında imza koyan Necmettin Erbakan ve kabinesi.

    Birinci Dünya Savaşı’nda bizimle savaşmış da olsa, bir Hristiyan ölmüşse şehit sayılır, ahirette mükafatı vardır.(Kastamonu Lahikası,s.45) -
    “Ne dinden olursa olsun bir nevi şehit hükmündedir. Mükafatı büyüktür.... ” (Kastamonu Lahikası, s.75)
    Yukarıdaki sözleri söyleyebilen Saidi Nursi....

    Hristiyan ve Yahudilerle AMENTU de ittifaki olan Nurcu taifesi...

    Papa nın elini öpen bir aciz kul Fetullah Gülen Efendi...

    Egemenliği Avrupa Birliğine teslim etmek için kanun çıkartanlar .

    Televole Kültürü temsilcileri.

    Eğitim dilini ingilizce olarak belirleyen zihniyet sahipleri.

    Araştırmayan, Geliştirmeyen Üniversite idarecileri ve öğretim üyeleri.

    Haddinden fazla vergi alıp ticaret erbabını ve üreticiyi perişan eden hükümetler.

    Hastalara müşteri muamelesi gösteren, reçete cukkacısı doktorlar.

    Tarlasını bağını bahçesini yabancılara satan köylüler.

    Terörle Mücadele için icazet bekleyen hükümetler.

    Solculuğu dindarlarla savaş etmeye indirgeyen zihniyet.

    Yabancılardan aldıkları para ile faaliyet gösteren Sivil toplum örgütleri.

    Yüksek faizle devlete borçlandıran banka sahipleri.

    Yüksek faizle bankalardan borç alan hükümetler.

    Para basmak için IMF den icazet bekleyen hükümetler.

    Borsa da Manipulasyonları yapan yaramaz adamlar.

    Camide hükümet politikalarının ne kadar doğru olduğunu anlatan vaizler.

    Camide Batılıların nekadar müthiş bir medeniyet olduğunu anlatıp sonra
    Irak ta yaşananları lanetliyorum diyebilen cahil ötesi imamlar, vaizler...

    Asker Kaçakları...

    Para ile Askerlik kanunu çıkartanlar...

    Ne Mutlu Türküm diyene diyemeyenler...

    Birleşik Amerika Devletine Tabii olanlar...

    Öğrencilere bir şey öğretmeden mezun eden öğretmenler.

    Üretim yapmayıp parasını faize yatıranlar.

    Aslında Türk ve Müslüman olmadıkları halde kendilerini gizleyen ve sinsi sinsi bu devleti çökertmek için uğraşan SABATAISTLER.

    Yabancı Vakıfların tekrar açılmasına yönelik karar alacak tüm hükümetler.

    Papaz okulunu açmak için formül arayan hükümetler.