Aslında tamamen bütün zorluklarıgöze alarak toplumun ve bireylerin değer yargılarının karşılarına almış kendi fikir ve özgürlüklerini doyasıya yaşıyan bundan utanmayan ve çekinmeyen güçlü bir irade eseri gösteren şahıslardır sizin bizim gördüğümüz eşcinseller ama karakter olarak ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar yapı itibariyle savundukları olgu tamamen yanlış.
Kendi cinsine ilgi duyan. Bastırılmış cinsel duyguların üzerine çıkan yada kendi cinselliğini yaşıyamadan zorla değişik cinsel yöntemlere sürüklenen, çevresel yada aile kültüründe örneklemeyle tercih farklılığına düşen kişilerin gösterdiği cinsel eğilim. Günümüz dünyasında tam manasıyla cinsellik öğretilmeden üçüncü bir alternatifin ortaya konup ya yasakcı yada allayıp pullayıcı bir dille ençokta internet teknolojisiyle insanlara lanse edilip cinsellikte cahil insanları kandırarak oluşturulmuş bir topluluk. Doğanın tabiyatına aykırı bir eğilim pisikolojik ve ruhsal çöküntüleri ve kişilik bunalımları oluşmasına ve sağlıksız bireyler ve sağlıksız toplumlar yaratmak için bire bir bi kavram.
medeni cesaretten ve medeni güçten yoksun kişilerin karşısındakini baskı yoluyla yıdırarak isteklerine sahip olması kişiliğe ve özlük haklarına saldırı. Birinin böyle bişey yapabilmesi için tamamen hayvan olması lazım.
İdeolojik malzeme arıyanlara siyasete malzeme arıyanlara gasteye bomba haber arıyanlara süper bi malzeme kuranda yeri var günümüz toplumunda yeri var ama kamusal alanda yeri hatta tahammülü yok yöresel yada tarihsel deyil günün getirdiği bir şey birazdaha modern bir örtünme seçimi klasiğin aksine bence güzel... Ama zannetmeyinki bu örtünme şekli Kuran'da yazdığı gibi insanları cezbetmiyor bence bunun albenisi daha fazla Sahtekarlık için ideal (bkz.ösym sınavları yada binimum sınavlar yada pasaport gibi evraklar) bir yöntem. Bana biraz sahtekarlığı çağrıştırıyor hani kapanıyorumda kapanırken birazdaha şık modern olayım ama Müslümanımda genede albenisi olsun. Baskılar olmasa abartı olmaz baskılar kalksın türban kendiliğinden gider tabi aile içi baskılarında kalkmasıyla.
Avrupa kültürünün Türkiye Cumhuriyet'inin gelişimi ve güçlenmesi için gerekli iç birlik ve beraberliği bölmek terör odakları oluşturmak siyasi ve etnik bölünmeyi güçlendirmek için Türk insanı kadar bu ülkede emeği olan bir zümreyi kışkırtarak emellerine ulaşmış ve kürt olgusunu değişik yönlere çekip emeline ulaşmıştır. Günümüzde pirim yapmayan bu olgu artık avrupa kültürüne fayda yerine zarar getirdiği için şimdi Türkiye Cumhuriyetinde hakları verilmeyen birçok etnik gurup içinde ön plana cıkartılıp hak adı altında üstünleştirilmeye çalışan bir etnik gurup haline getirilen zümre kürt'tür.
Metrix felsefesinde baştan beri düşündüğümüzün aksine bildiğimiz ama farklı gösterilen eşitlik ilkesi 3 bölümde ortaya konmuştur buda dünyanın var oluşundan beri dile gelen doğal denge esasını bize farklı bir açıdan göstermiştir. Bence bu tür bir düşünce gücü takdir edilmeli yapanların ve oynayanların eline sağlık...
Aslında tamamen bütün zorluklarıgöze alarak toplumun ve bireylerin değer yargılarının karşılarına almış kendi fikir ve özgürlüklerini doyasıya yaşıyan bundan utanmayan ve çekinmeyen güçlü bir irade eseri gösteren şahıslardır sizin bizim gördüğümüz eşcinseller ama karakter olarak ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar yapı itibariyle savundukları olgu tamamen yanlış.
Kendi cinsine ilgi duyan.
Bastırılmış cinsel duyguların üzerine çıkan yada kendi cinselliğini yaşıyamadan zorla değişik cinsel yöntemlere sürüklenen, çevresel yada aile kültüründe örneklemeyle tercih farklılığına düşen kişilerin gösterdiği cinsel eğilim.
Günümüz dünyasında tam manasıyla cinsellik öğretilmeden üçüncü bir alternatifin ortaya konup ya yasakcı yada allayıp pullayıcı bir dille ençokta internet teknolojisiyle insanlara lanse edilip cinsellikte cahil insanları kandırarak oluşturulmuş bir topluluk.
Doğanın tabiyatına aykırı bir eğilim pisikolojik ve ruhsal çöküntüleri ve kişilik bunalımları oluşmasına ve sağlıksız bireyler ve sağlıksız toplumlar yaratmak için bire bir bi kavram.
medeni cesaretten ve medeni güçten yoksun kişilerin karşısındakini baskı yoluyla yıdırarak isteklerine sahip olması kişiliğe ve özlük haklarına saldırı.
Birinin böyle bişey yapabilmesi için tamamen hayvan olması lazım.
İdeolojik malzeme arıyanlara siyasete malzeme arıyanlara gasteye bomba haber arıyanlara süper bi malzeme kuranda yeri var günümüz toplumunda yeri var ama kamusal alanda yeri hatta tahammülü yok yöresel yada tarihsel deyil günün getirdiği bir şey birazdaha modern bir örtünme seçimi klasiğin aksine bence güzel...
Ama zannetmeyinki bu örtünme şekli Kuran'da yazdığı gibi insanları cezbetmiyor bence bunun albenisi daha fazla
Sahtekarlık için ideal (bkz.ösym sınavları yada binimum sınavlar yada pasaport gibi evraklar) bir yöntem.
Bana biraz sahtekarlığı çağrıştırıyor hani kapanıyorumda kapanırken birazdaha şık modern olayım ama Müslümanımda genede albenisi olsun.
Baskılar olmasa abartı olmaz baskılar kalksın türban kendiliğinden gider
tabi aile içi baskılarında kalkmasıyla.
Avrupa kültürünün Türkiye Cumhuriyet'inin gelişimi ve güçlenmesi için gerekli iç birlik ve beraberliği bölmek terör odakları oluşturmak siyasi ve etnik bölünmeyi güçlendirmek için Türk insanı kadar bu ülkede emeği olan bir zümreyi kışkırtarak emellerine ulaşmış ve kürt olgusunu değişik yönlere çekip emeline ulaşmıştır.
Günümüzde pirim yapmayan bu olgu artık avrupa kültürüne fayda yerine zarar getirdiği için şimdi Türkiye Cumhuriyetinde
hakları verilmeyen birçok etnik gurup içinde ön plana cıkartılıp hak adı altında üstünleştirilmeye çalışan bir etnik gurup haline getirilen zümre kürt'tür.
Metrix felsefesinde baştan beri düşündüğümüzün aksine bildiğimiz ama farklı gösterilen eşitlik ilkesi 3 bölümde ortaya konmuştur buda dünyanın var oluşundan beri dile gelen doğal denge esasını bize farklı bir açıdan göstermiştir.
Bence bu tür bir düşünce gücü takdir edilmeli yapanların ve oynayanların eline sağlık...