Kültür Sanat Edebiyat Şiir

ahmet cem ersever sizce ne demek, ahmet cem ersever size neyi çağrıştırıyor?

ahmet cem ersever terimi F tarafından tarihinde eklendi

  • Aşık Mahzun İ
    Aşık Mahzun İ

    oda turgut özal gibi esrarengiz bişekilde öldürülüyor ve bunu ortaya çıkarabilecek aydınlatabilecek birileri çıkamadı malese3f

  • Zeytin Zeytin
    Zeytin Zeytin

    ' 'Güneydoğu Anadolu'daki olayların gerçekleri Türk milletinden gizleniyor' dedikten birkaç ay sonra 4 Kasım 1993'te elleri arkadan bağlanmış ağzı bantlı kafasına iki el ateş edilmiş cesedi, Ankara Elmadağ ilçesi çıkışında bulundu.'

  • Erdem Ülkün
    Erdem Ülkün

    C.Ersever son olarak Mersin'den İzmit'e,Veli Küçük paşanın yanına gidiyor.Bir hafta kadar kalıuor İzmit'te.Oradan Ankara'ya geçiyor.Yeşil ve mete,Ersever'in peşine düşüyor.Ersever,Kemal Sadık Uzuner'in evinde kalmakta iken birdenbire ortadan kayboluyor.
    Ç.Ağaşe:Cem Ersever gerçeği S:123

  • Serkan Şengül
    Serkan Şengül

    sanırım bir askerdi..

  • Erol Tuncay
    Erol Tuncay

    ahmet cem ersever türkiyenin karanlık bir dönemde oldugu günlerde şerefli bir türk subayıdı ama bildikleri ve yaşadıkları onu ölüme götürdü

  • Aytaç Kurt
    Aytaç Kurt

    Hem üçgendeki tezgah hemde binbaşı erseverin itirafları kitabını okuyan ve uzun zamandır Cem ERSEVER ile ilgili internette araştırma yapan birisi olarak Cem ERSEVER için olumsuz görüş bildiren arkadaşlara şunu söylemek istiyorum.Askerliğimizin doğuya çıktığını duyduğumuzda korktuğumuz geri dönebilecekmiyiz endişesi taşıdığımız bir ortamda ailesini bırakıp çok uzun zaman dağlarda yatıp kalkan PKK'lı gibi yaşayan PKK'lı gibi savaşan gerçek bir türk askerinin arkasından bu şekilde konuşmalar bir vatansever olarak beni çok üzdü.Herkes faili meçhul cinayetleri sorguluyor.Sorgulayalım ama daha yirmili yaşlarda hayatlarını kaybeden en az 5000 şehidimizin faillerinden niye bahsetmiyoruz.Af yasasından yararlanan insanların acaba kaç askerimizi şehit ettiğini kaç insanımızı öldürdüğünü apo itinin cezaevinde nasıl sefa sürdürdüğünü zanaların sakıkların ahmet türk'lerin Atatürkün meclisinde ne işleri olduğunu Baydemirin hala nasıl belediye başkanı olduğunu niye sorgulamıyoruz.Cem ERSEVER faili meçhul cinayetler işlemiş kimleri öldürmüş.Bunlara bakmak lazım.öldürdüğü insanlar kim pkklılar.eğer öldürmese belki o insanların veya o insanların maddi veya siyasal desteği ile daha kaç askerimiz insanımız şehit olacaktı.Unutmayalım öldürülen insanlar sütten çıkmış ak kaşık değiller.Cem ersever pkk ile mücadelede pkk lı gibi yaşamak pkklı gibi düşünmek gerekir demişti.Cem erseveri anlamak içinde onun gibi yaşamak onun gibi düşünmek gerekir.1938 yılından itibaren türkiyeyi kimler hangi ülkeler hangi istihbaratlar yönetiyor bunu bi araştıralım.cem ersever sistemin adamı olmadı sistemi çökertmeye çalıştı öldürüldü.eşref bitlis gibi uğur mumcu gibi....sistemin adamları yıllardır başbakan oldu cumhurbaşkanı oldu milletvekili oldu hep yükseldi.biz hiç konuşmadık hep sustuk.cem ersever susmadı öldürüldü.ermeni olduk hrant dink olduk.bari birkezde aslımıza dönelim TÜRK olalım CEM ERSEVER olalım.bu ülke kahramanlarını hiç unutmamıştır.cem erseverde her zaman bir vatansever bir kahraman olarak akıllarda kalacaktır.

  • Batuhan Batu
    Batuhan Batu

    Ahmet Cem Ersever, 1950 Erzurum, Kerkük Türkleri'ndendir. Resmi adı İstihbarat Grup Komutanlığı olan, halk arasında Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele (JİTEM) adıyla anılan biriminin kurucusu ve komutanı olan Jandarma subayı (E. Binbaşı) .

    Cem Ersever, Güneydoğu Anadolu'da PKK ile yapılan gerilla ve istihbarat çalışmalarının tümünde yer almış, silahlı çatışmalara bizzat katılmış, tüm faaliyetleri yönetmiş, PKK'ya yardım ve yataklık eden kişi ve guruplarla irtibat kurmuş, bunları tam yetkiyle ve Komutanlığa doğrudan bağlı olarak yürütmüştür.

    Ersever ile Hizbullah lideri Hüseyin Velioğlu arasındaki ilişki olduğu ve Ersever’in Velioğlu’ndan çok iyi istihbarat aldığı, avukatı Emin Emir (MHP'nin eski lideri Alparslan Türkeş'in de avukatı) tarafından ifade edilmiştir. Özellikle 1989-1990 yıllarında bu ikilinin çok sık görüştüğünden bahseden Emir, Ersever’in o dönem ‘Düşmanımın düşmanı dostumdur’ ilkesiyle hareket ettiğini ve ayrıca Hizbullah'ın devlet tarafından kurulduğuna dair Ersever'den herhangi bir şey duymadığını da belirtmiştir.

    Eşref Bitlis Paşanın uçağının düşürülerek kendisinin katledilmesinden sonra Mart 1993'te bu olayı protesto etmek için askerlikten istifa etti ve 'Güneydoğu Anadolu'daki olayların gerçekleri Türk milletinden gizleniyor' dedikten birkaç ay sonra faili meçhul bir cinayete kurban gitti.




    24 Ekim 1993'te Ankara'ya bir dava için gittikten sonra kayboldu ve 4 Kasım 1993'te elleri arkadan bağlanmış ağzı bantlı kafasına iki kurşun sıkılmış cesedi Ankara Elmadağ ilçesi çıkışında kireç ocaklarında bulundu.

  • Ezogelin Yildirim
    Ezogelin Yildirim

    tansu cillerin destegiyle jitemi kurup guneydoguda binlerce masum insani ölduren katil. su testisi su yolunda kirilir cemde öyle oldu kurdugu katil örgut tarafindan ölduruldu

  • Selçuk Akçaören
    Selçuk Akçaören

    -eşref bitlis paşa öldürüldü...
    -ahmet cem ersever öldürüldü....
    -gaffar okkan öldürüldü...
    -gün sazak öldürüldü...
    -adnan kahveci öldürüldü...
    -uğur mumcu öldürüldü..
    -sadettin tantan siyasetten zorla uzaklaştırıldı...
    -osman pamukoğlu paşa onca kariyerine rağmen tümgenerallikten bir türlü yükselemeden emekli oldu.....
    -Ve Hurşit tolon paşa şimdi cezaevinde...

    ve Orhan pamuk-Ahmet Altan-Elif şafak-Ahmet Türk-Osman Baydemir-Yasemin çongar-
    gibileri de dışarıda keyif sürüyor...
    yoruma gerek varmı? ? ? ? ?

  • Erhan Ersever
    Erhan Ersever

    Ahmet Cem ERSEVER, bu ülkenin yetiştirdiği en milliyetçi ve gözüpek subaylardan biridir. Ülkenin bölünmez bütünlüğü için canını hiçe saymıştır. Hakkında olumsuz konuşanlar, kandırılmış ve satılık ahmaklardır. Ahmet Cem Ersever gibi büyük bir vatanseveri tanımaktan ve O'nun bize öğrettikleri doğrultusunda hareket etmekten dolayı gurur duyuyorum. Ruhun şad olsun büyük komutan, sevgili amcacığım... Ne mutlu TÜRKÜM diyene! ..

  • Sedat Tural
    Sedat Tural

    vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü her daim savunmak ülkemizde faaliyet gösteren terör örgütüne karşı mücadale eden vatansever bir türk neferidir.rahmetle anıyoruz.

  • Murat Yıldız
    Murat Yıldız

    Soner Yalçın'ın anlattıklarını çarpıtarak meşhur olduğu emk. bnb.

  • Gökhan Erbakıcı
    Gökhan Erbakıcı

    yazıları okudukça şaşırıyorumçünkü yazanların erseveri tanımadıklarına inanıyorum şuda var bana göre erseveri yeşilin öldürdüğü büyük bir safsata gerçekleri lütfe görelim

  • Gökhan Erbakıcı
    Gökhan Erbakıcı

    vatanseverlik abidesi olan ahmet cem ersever komutanımla aynı teşkilatta yer almış olmaktan gurur duyuyorum çünkü bana göre tüm askerlerin onun gibi olması gerekir

  • Selçuk Akçaören
    Selçuk Akçaören

    izindeyiz binbaşım...

  • Mehmet
    Mehmet

    kan barut ispiyon

  • Tarık Ersever
    Tarık Ersever

    güneydoğu gerçeğini ve çaresini bilen vatansever binbaşım çok şey biliyordun İ.....rin peşindeydin ç k lara yem oldun. senden 2 sene sonra geldiğim bu bölgede seninle görev yapmak nasip olmadı ama senin izinden yürümek de şerefdir benim için ruhun şad olsun

  • Abdullah Demir
    Abdullah Demir

    yazıkki bu ülkede ahmet cem ersever gibi insanların kıymeti hiç bilinmiyor ömrünce pkk ya karşı vatan için savaşmış gereken ne ise onu yapmış nedense bu ülkede yapılması gerekeni yapanlar sevilmiyor insan buna üzülüyor en azından ben

  • Gökhan Çakır
    Gökhan Çakır

    Pkk kürtler ve Abdullah Öcalan..Üçgendeki tezgah..
    bu kitapları mutlaka okuyun..gerçekleri göreceksiniz..
    Cem Ersever kim ne derse desin benim için vatansever birisiydi..

  • Hakan Akbulak
    Hakan Akbulak

    Geçim sıkıntısına düşünce de,bül bül gibi ötmüş,sağa sola,türlü gazetelere,Yeşil'in işleri,Jitem,hakkında söylemlerde bulunmuştur.
    Bu işin içinde olanlar bilir.
    Asker konuşmaz... (Gerçek bir asker)

    Bknz:Defalarca işkence edilmiş,Yunanistan dahil devlet dışında sorgulanmış biri.Para sıkıntısınna düşünce gazetelere demeç vermemiş biri.Kaybolmuş biri.
    Mahmut Yıldırım(Yeşil Kod)

  • Hakan Akbulak
    Hakan Akbulak

    Vatan haini.İlk önceleri değil.Yeşil ile bir çok kez operasyona girmişler.Ancak bu Ersever sonradan saf değiştirmiş.Pkk ile işbirliği yapmaya kalkmış.Zaten devlet kayıtlarında da Ersever için şu tabir kullanılırmış; Saf değiştiren asker.
    Ama cezasını çekti.Ne oldu?
    Yeşil ile bu kez farklı bir şekilde karşılaştılar,sırt sırta değil.Yüz yüze.Ama belki daha değişik bir pozisyonda da olabilir.Yeşil'in taktiği şudur; Yaklaş...Enseye tek kurşun.Kısa keselim,netice?

    Kendi gitti,ismi kaldı yadigar... ;)

    Eski yazımın şimdiki versiyonu. ;)

  • Selçuk Akçaören
    Selçuk Akçaören

    bir ersever ölür bin ersever doğar bu vatan seni unutmayacak yiğidim...

  • Selçuk Akçaören
    Selçuk Akçaören

    Bu vatanın sayılı kahramanlarından....
    Nur içinde yat...
    Seni ve haksızlığa, cennet vatanımız üzerinde oynanan oyunlara karşı isyanını seyirci kalmayışını unutmayacaz...

  • Güneş Seninle Doğacak
    Güneş Seninle Doğacak

    Şerefsizlerce katledilen, Kerkük yiğidi...

  • Murat Pekcan
    Murat Pekcan

    ahmet cem ersever bu vatanın sınırlarını koruyabılmek için,mılletımızın huzurunu saglayabilmek için,herseyden onemlısı bayragımızı goklerde sonsuza kadar dalgalanmasını saglamak için canını seve seve vatanı için veren bır komutan,bır vatanferber,bır sehıttır.bu millet,kahramanlarını hıc bır zaman unutmadı unutmayacaktır.sen ve senın gıbı isimli isimsiz kahramanlar bu vatanda hep var oldu olmaya devam edecektır.kahramanları tarıh yazar o tarıh sızlerı yazdı yazmayada devam edecektır.ruhun sad olsun.vatan sagolsun.

  • Renas
    Renas

    kan emici

  • Erman Tuncer
    Erman Tuncer

    jitemin kurucularından olan ve bir gün türkiyede oldukça eski zaman larda yaygın olan faili meçhul ölümlerden bir tanesine kurban gitmiş bu vatan için önemli yeri olan jitemin kurucularından sayılan bir vatan sever:ÇANAKKALEDE,GELİBOLUDA,SARIKAMIŞTA ve daha nice yerde ne atalarımız boğun eydi nede bu saatten sonrada biz boyun eğeriz çünkü biz şerefli türk milletiyiz diyen ve bunu idrak etmek için jitemin kurulumuna yardım eden şerefli türk subaylarından bir tanesidir....ATAM İZİNDEYİZ

  • Hamza Esad
    Hamza Esad

    Bir vatanın haklıyken haksız gösterilen sessiz çoğunluğunun taşan sabrının ilk damlalarından biri Ruhu Şad Olsun / Vatan Sağolsun

  • Dr
    Dr

    kahramanlık sadece kahramanların işidir
    ahmet cem erseverde o kahramanlardan biridir
    ruhun şad olsun

  • Ülkü Ertürk
    Ülkü Ertürk

    Ahmet Cem ERSEVER denildiği zaman akla ilk kan,ölüm,silah,kaçakçılık,işkence,jitem,faili meçhul olaylar ve esrarengiz cinayetler gelir... ve başka bişey gelmez...Ama herkes cem ERSEVER olamaz.haksız değilim....