Hasan Muslu Adlı Antoloji.com Üyesinin Şair ...

  • güzel bir arayış şiiriydi tebrikler üstadım galiba tekniğiniz yanlış yeni yöntemler arasanız iyi olacak saygılarımla.

  • yaşar bey engin yüreğinizin sesi ne güzelde çağlamış tebrik ediyorum ve antoloji+10puanla puanlıyorum.

  • Vasfiye

    Perihan Pehlivan

    02.03.2012 - 01:17

    çok güzel bir anlatımdı yüreğinizin sesine sağlık.roman yazmayada başlasanız çok iyi olacak sizde bu kabiliyet fazlasıyla var.saygılarımla.

  • ÇAĞLAYAN YÜREĞİNİZE SAĞLIK SEVGİLİ ŞAİREM ANTOLOJİ+10TAMPUAN.

  • GÖZLERİMİ YAŞARTTINIZ ŞAİREM YANIK YÜREĞİNİZE SAĞLIK ANTOLOJİ+10TAM PUANLA PUANLIYOR VE YORUMLARINIZ İÇİNDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYGI VE SEVGİLERİMLE KALINIZ .

  • sonunu düşünmeden evini barkını terkeden annesinin babasını n rızasını almayan kişilere yazdım sonraki pişmanlık fayda vermiyor ilk baştan düşünün ona göre kararınızı verin .

  • YAZAN kaleminiz çağlayanyüreğiniz susmasın şairem antoloji +10tam puaNLA PUANLIYORUM ŞİİRİNİZİ.

  • tebrikler üstadım beklediğinize birgün kavuşursunuz İNŞALLAH.çok güzel bir aşk şiiriydi antoloji+10tam puan.

  • Be zalim dünya

    Kaya Ünver

    11.09.2011 - 19:28

    Tebrik ediyorum üstadım yazan kaleminiz ve çağlayan yüreğiniz durmasın antoloji+10tampuan.saygı ve sevgilerimle dostum.

  • bu başarılı çalışmanızdan dolayı sizi tebrik ediyor antoloji+10tam puanla puanlıyarak hayırlı ramazanlar diyorum .saygı ve sevgilerimle büyük üstadım.

  • Der Gibi

    Mustafa Hoşoğlu

    28.07.2011 - 19:39

    evet üstadım .aynı son mısralardaki gibi yapmak zamanı geldide geçiyor bile.antoloji+10tam puan üstadıma.

  • tebrikler birgün bakarsınızki frekans hiç ayar istemeden ayarlanıverir .en yakın zamanda frekansınızı bulmak dileğiyle.

  • Saygıdeğer üstadım ALLAH sizden ve sizin gibilerden razı olsun ve umduklarına onları kavuştursun .şiirinize anyoloji+10tam puanlayarak size kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum hocam ALLAHA emanet olunuz.

  • Tebrikler üstadım ozanım çağlayan yüreğinize yazan kaleminize sağlık antoloji+10tam puan saygı ve sevgilerimle.

  • Uçur Beni

    Nurullah Muslu

    10.06.2011 - 11:59

    Tebrik ediyorum üstadım İNŞALLAH dilekleriniz kabul olur antoloji+10tampuanla puanlarken değerli yorumlarınız için çok teşekkür eder sizi saygı ve sevgilerimle selamlarım .

  • Tebrikler üstadım yanık yüreğinizin sesini ne güzel kaleme dökmüşsünüz antoloji+10tam puan saygı ve sevgilerimle hocam.

  • Kandil

    Perihan Pehlivan

    08.06.2011 - 13:38

    Ahretin dünya ile meşki
    Derya gibi oluşan bir sevgi
    Allah’ın sevgili peygamberi
    Üstümüze ser şefaatini
    Duaların arşa değdiği gece
    Minarelerinde ışık seli kandil hoş geldin

    Tebrik ediyorum sevgili şaire hanımefendi iman dolu yüreğinize sağlık.antoloji+10tampuan.saygı ve sevgilerimle.

  • Erenler

    Ahmet Ayaz

    02.06.2011 - 08:44

    tebrikler ahmet ayaz bey üstadım engin yüreğinize ve usta kaleminize sağlık antoloji +10tam puan.

  • ENGİN YÜREĞİNİZE SAĞLIK ÜSTADIM.hayatınızı film gibi anlatmışsınız antoloji+10 tam puan saygı ve sevgilerimle üstadım.

  • Tebrikler üstadım duyarlı yüreğiniz ve usta kaleminize sağlık .

  • Sultanım.

    İbrahim Değerli

    27.05.2011 - 19:14

    Yüreğinizin yangınından sıçramış bir şiirdi üstadım antoloji+10 tam puan.değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim dost.

  • Zararı yok

    Perihan Pehlivan

    27.05.2011 - 19:11

    Duyarlı yüreğinize ve usta kaleminize sağlık şairem antoloji+10tam puan.ne yazıkki talih bazısına gülüyor bazısını ağlatıp söyletiyor başka ne diyeyim şairem bahtınız gülsün diyerek saygı ve sevgilerimi size gönderiyorum.

  • Evet gökten yağmur yağarken insanın giden sevgilisine ağlaması bir başka sanki ağlarken yağmur damlalarıda gözyaşlarına eşlik eder insanın.tebrikler şaire hanımefendi yüreğinize sağlık .saygı ve sevgilerimle değerliğ paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.

  • Tebrikler üstadım kırık bir yürekten dökülen namelerdi antoloji+10 tam puan.

Toplam 666 mesaj bulundu