Kültür Sanat Edebiyat Şiir

Gökhan Sönmez
Gökhan Sönmez

ZALİMCE GALİP GELECEĞİME, MAZLUMCA MAĞLUP OLMAYI YEĞLERİM...

  • Domuz Gribi10.05.2009 - 01:26

    bana göre domuz gribi teknolojisi illerlemiş bir müslüman ülkesinin laboratuvarda ürettiği ve dünya'ya yaydığı bir virüstür. AİDS, kuş ve kene gribi gibi biyolojik silah olarak kullanmak için geliştirilmiş. devir artık biyolojik savaş devri.

  • Kürtçe TV (Kanal Şeş)28.03.2009 - 00:32

    Bence TRT (Türkiye Radyo Televizyon) bünyesinde olmamalıydı. Karşı değilim ama taraftarda değilim. Dünyada bir ülkenin resmi dili olmayıpta devlet desteği ile devletin Medya bünyesine giren tek kanaldır. Kürtce şarkı söyleyenlerede karşı değilim, ama dinlemem çünkü anlamıyorum. Okadar zengin hatta medya patronu Kürt kökenli vatandaşlar var onlara ruhsat verip bu işi özerk yaptırılmalıydı. Zaten yakında TRT de özelleştirilirse hiç şaşırmam.

  • adolf hitler 27.03.2009 - 10:55

    İdealleri uğruna ölüme giden ırkını ve vatanını seven, tüm dünyanın karşısında korku ile birleştiği bir lider. Zekası ve cesareti sayesinde tarihte görülmemiş bir sürat ile yarım avrupayı işgal etmeyi başarmış bir savaş dehası. Batmış bir ülkeyi sıfırdan dünya gücü yapabilmiş ender liderlerden. Savaş suçu işledi yada işlemedi tartışmaya açık bir konu. Kaç ülke savaş suçu işleyipte ceza görmüştür? Kaç lider bana insan değil toprak gerek(mesela; stalin) diye kendi halkını kırmıştırda ve büyük saygı görmüştür. Bende Adolf Hitler i sadece psikopat bir ruh hastası olarak görmemek lazım. Yaptıkları belki doğru olmayabilir ama İdeallerinden biran bile vazgeçmemiş bir lidere saygıda duymak lazım.