iyi bişedir, isteyene kilo aldırır, yorgunluğu azaltır. fitness center ise yapıldığı yer olup, bazı zeki er kişiler tarafından 'fitne center' olarak isimlendirilip dişi kısmıyla dalga geçilir :)
sese döküldüğünde kulak tırmalayan, isim koyarken en son akla gelen, gavurların telaffuz edemediği, ingilizcesi noktasız olduğundan yavan, bööle güzel bi isim.
-psikiyatra gitçem ben -niye? -giderek değişiyorum -e bu normal birşey, buradaki herkes aynı durumda, niye kafana takıyorsun ki? ilaç alıp da ne olacak? -beklersem sonunda harun gibi kompleksli biri olup çıkabilirim die korkuyorum - :)) şuna bak ya :)) doğru ama :)) - ;)
sanal manal dinlemeden yazılma kabiliyetine sahip insan, maddi olarak yaklaşabildiklerine neler yapabileceğinin düşüncesi bile korkunç olan kişi:S
birarada olmanın her iki birey için de zorunlu olduğu yaşam biçimi.
farklı türler arasında gözlenir.
bknz. mantar+alg=liken
iyi bişedir, isteyene kilo aldırır, yorgunluğu azaltır.
fitness center ise yapıldığı yer olup, bazı zeki er kişiler tarafından 'fitne center' olarak isimlendirilip dişi kısmıyla dalga geçilir :)
'özge' terimiyle beraber 'bugün en çok tıklananlar'ın bi şaka olduğunu düşündüren terim...
arap alfabesinin ilk harfi, kız ismi, fakülte birincisi bi cici kız :) , polat alemdarın biricik aşkı:P
sese döküldüğünde kulak tırmalayan, isim koyarken en son akla gelen, gavurların telaffuz edemediği, ingilizcesi noktasız olduğundan yavan, bööle güzel bi isim.
bknz. uyuşturucu bağımlısının son sözleri
google'a yazılması sonucu 'Bunu mu demek istediniz? 'bedbaht'' yazısıyla karşılaşılması kuvvetle muhtemel olan terim ;)
alkali bişe, ele yavşaklık hissi verir
-psikiyatra gitçem ben
-niye?
-giderek değişiyorum
-e bu normal birşey, buradaki herkes aynı durumda, niye kafana takıyorsun ki? ilaç alıp da ne olacak?
-beklersem sonunda harun gibi kompleksli biri olup çıkabilirim die korkuyorum
- :)) şuna bak ya :)) doğru ama :))
- ;)