Kültür Sanat Edebiyat Şiir

  • serdar turgut18.03.2007 - 18:56

    kafayı şeyiyle bozmuş megaloman insan

  • sevcan orhan18.03.2007 - 18:55

    çok iyi bir türkücü.çok beğenirim.

  • sibel tüzün17.02.2007 - 20:48

    her mahallede 1 tane bulunamayacak derecede güzel bir kadın.

  • monica bellucci17.02.2007 - 20:46

    ayrık ve sarkık gögüslü güzel kadın.(o kadar kusur kadı kızında da olur.40 yaşında artık)

  • ulus devlet17.02.2007 - 20:42

    farklı etnik grupların farklı çıkarları olması ve bu yzüden birbirlerini hayvan gibi öldürmeleri gerçeği sonucunda ortaya çıkmış siyasi yapıdır.en mantıklı devlet tipidir. türkiyede kürtler dinciler ve sömürge olma heveslileri tarafından antipatik bulunur.

  • kürt11.02.2007 - 18:23

    türklerin ısrarla kardeşimiz diyerek kendielrini kandırmalarına sebep olan halk.

    bunlar eskiden güneydoğuyu isterken şimdilerde ırakta olduğu gibi ülkenin tamamını istemektedirler.
    talebaninin ırak devlet başkanı olması bunlara çok kötü örnek olmuştur. 50 yıl sonra ortadoğuda petrol bitince ve büyük güçler bölgeden çekilince komşuları tarafından kebap yapılacak halktır.

  • Anna Nicole Smith10.02.2007 - 17:29

    anna nicole smith i dün gece elim ve vahim bir uyuşturucu komasında kaybettik. tüm erkek ealeminin başı sagolsun.

  • ÇERKESLER26.01.2007 - 20:36

    hititlilerin soyu sanırım hattilere dayanır.ancak hattiler zamanında bugunkü bazı halkların etnik yapıları tam olarak oluşmamıştı.etnik yapılar kavimler göçünden sonra daha net oluştu.
    (çerkesler alan,sarmat,iskit,kimmerlerin karıştığı bir ortamda ortaya çıktılar..)

    bu günki şu halk geçmişte şunların torunuydu demek imkansız gibidir.

    ayrıca çerkesler göçebe değil yerleşik hayata geçmiş kuzey kafkas halkıdır.anadoluya komşu bile değillerdir..soylarını hittililere bağlama çabaları siyasidir. (gürcüler hititililere,ermeniler urartulara, kürtler de medlere sahip çıkarlar hepsi kendine köklü bir geçmiş yaratma çabasıdır.siyasi şeyelrdir bunlar geçiniz bunları) hititlilere gürcüler de sahip çıkmaktadırlar ve dil yapısı bakımından daha mantıklı bir ihtimal olsa da gürcülerin ataları olması da bilimsel olarak kanıtlanamamıştır.

    hititililer anadolu medeniyetleridir. kafkasya ise ayrı bir bölge yani. komşu bile değilsiniz. hitit döneminde anadoluda çerkezin abhazın ne işi var yahu.atalarınız muhtemelen roma ordusunun kafkasyadaki birliklerini oluşturuyordu.

  • askerler24.01.2007 - 20:58

    küçükken mahkemelerde gördüğüm,

    düz yeşil elbiseleri,,koyu yeşil kaskları, G-3 tüfekleri ve botlarıyla pek bir ürkütücü ama karizma bulduğum örgüt.

    bir de inzibatların kullandığı 2. dünya savaşından kalma hurda willys ler vardı bunlarda eskiden.(artık geri hizmete verildi) o willyslere de hasta olurdum.çocuk aklı işte.

  • askerlik24.01.2007 - 20:54

    aman allahım ben sivilde bu halkın içinde mi yaşıyorum dedirten dönemdir.