Kültür Sanat Edebiyat Şiir

  • şırnak28.10.2006 - 02:12

    yaşadığım ve yaşamaktan mutluluk, huzur ve gurur duyduğum şehir. ne mutlu şırnakta yaşıyorum diyene. ne mutlu şırnakta nefes alabilene.

  • üç yanlış bir doğruyu götürür28.10.2006 - 02:04

    bu terimi keşke beş yanlış bir doğruyu götürür dye yazsalardı. ben o zaman bu terime sayfalarca yazardım ama buna yazmam.emeğime yazık olur.

  • safinaz28.10.2006 - 02:01

    en temiz, en saf naza sahip olan, temelin biricik aşkı, kabasakalın karasevda ile bağlandığı çizgi çizilerek yapılmış sıfır beden bi gız.aslında böylebi gız hiç doğmadı ve yaşamadı.yaşamış gibi bizi kandırıyorlar. zaten zayıflığından belli. hiç öyle gız olurmu? besbelli yalan işte. ama biz yinede alicenaplık yapıp böyle bi gız essahtan yok diye elin gavurunun yüzüne bile vurmadık.

  • Türkiye nereye gidiyor28.10.2006 - 01:46

    e daha garpuz keseceydik nereye gidiyon?

  • tom ve jerry28.10.2006 - 01:21

    artık tomun jerri yi yakalamasını istiyom.ben büyüdüm kocaman kız oldum hala tom jerryyi yakalayamadı. çizgi film izleme yaşımıda geçiyorum fakat tom salak salak koşuyor jerrynin peşinden.bu gidişle torunlarımız görecek o yakalama sahnesini.sıkıcı bi çizgifilm olmaya başladı.

  • oje28.10.2006 - 01:17

    hizmetçi olunca insan tırnağına süremiyo.zaten sürsede iş güç yaparken hemen çıkıyo.uçlardan çıkmaya başlamı tırnaklada karizmam çiziliyo.onun için süremiyom. oje sürmek için evin hanımı olmak lazım.

  • yalancı ayrılık28.10.2006 - 01:09

    ön ayrılık.
    ayrılık denemeleri.
    gerçek ayrılığın provasını yapmak.

  • kadına el kaldırmak28.10.2006 - 01:08

    ayıda yavrusunu döve döve severmiş.

  • cemil ipekçi28.10.2006 - 00:54

    bodrumdaki evine hastayım.bazen onun evinde hizmetçi olsaydım dediğim oluyo. bide bigün sevgilimle barlar sokağında yürürken karşılaştık onunla. hiç utanıp sıkılmadan elele olduğum sevgilimi saatlerce durup seyretti. bu adamın yanında fatih ürek bile maço kalır.

  • rasim öztekin28.10.2006 - 00:50

    ayvalıktaki yazlığına geldiğinde devamlı cunda adasında görürüm. etrafa yılışık yılışık merhaba der.