avareli hep bana benzetirlerdi.sanırsam boyumuz değilde huyumuz benzeşiyo.çünküyse ben kısa boyluyum.geriye avarel için uydurdukları bi salak sıfatı kalıyo.demekki bu yönünden benzeşiyoz. aman salakta olsak bigün ölecez, zekide olsak bigün ölecez. salak olunca noluyoki? heeeç bişey olmuyo.
kakılmışla büyük aşkı itilmiş geliyo aklıma.
müzmin nezleli böcük.aslında iyi bi doktora gitsede ilaç niyim alsa iyileşirde niyeyse doktora gitmiyo.yazık.
kusuruma bakmayın zaten bende yerli dilde yok.tarzancayla kuş dilini iyi bilirim.
yabancı dilim yok. biri bunu bana açıklasın.
hanımım.
yar deseydim başıma kuşmu konduracaktın?
avareli hep bana benzetirlerdi.sanırsam boyumuz değilde huyumuz benzeşiyo.çünküyse ben kısa boyluyum.geriye avarel için uydurdukları bi salak sıfatı kalıyo.demekki bu yönünden benzeşiyoz.
aman salakta olsak bigün ölecez, zekide olsak bigün ölecez. salak olunca noluyoki? heeeç bişey olmuyo.
nam-ı diğer hamam böcüğü.evde oynaşıp kaynaşıyollar. kımıl kımıl geziyolar.ekmeklerin üstünde görünce midem bulanıyo.nerde görsem vıyyk diye ezesim geliyo
sanırsam ibret ünüversitesi. yanılıyoda olabilirim.
yağan yağmurun bana çıkardığı en eziyetli iş. hanımım kirli camları sevmiyo. habire akşama kadar sil dur bitmeyen çile.