türk mahkemelerinde hakimle sanık ve tanıklar arasında geçen gerçek konuşmalar:::::::::: ]]]]]]SORU: Doğum tarihiniz nedir? ]]]]]]CEVAP: 15 Temmuz ]]]]]]SORU: Hangi yıl? ]]]]]]CEVAP: Her yıl **** ]]]]]]SORU: Hastalığınız hafızanızı etkiliyor mu? ]]]]]]CEVAP: Evet ]]]]]]SORU: Peki ne şekilde etkiliyor? ]]]]]]CEVAP: Olayları unutuyorum. ]]]]]]SORU: Bize unuttuğunuz bir şeyi örnek olarak verebilir misiniz? **** ]]]]]]SORU: Sizinle yaşayan oğlunuz kaç yaşında? ]]]]]]CEVAP: Ya 38 ya da 35. Hangisi olduğunu hatırlamıyorum. ]]]]]]SORU: Ne kadardır sizinle yaşıyor? ]]]]]]CEVAP: 45 yıldır... **** ]]]]]]SORU: Kocanız uyandığı zaman, size söylediği ilk şey neydi? ]]]]]]CEVAP: Bana 'Neredeyim ben, Canan? ' dedi. ]]]]]]SORU: Peki bu niçin canınızı sıktı? ]]]]]]CEVAP: Çünkü benim adım Suzan... **** ]]]]]]SORU: Korna çaldınız mı? ]]]]]]CEVAP: Kazadan sonra mı? ]]]]]]SORU: Kazadan önce. ]]]]]]CEVAP: Tabii; 10 yıl boyunca... **** ]]]]]]SORU: Kadının üç çocuğu vardı değil mi? ]]]]]]CEVAP: Evet. ]]]]]]SORU: Kaçı erkekti? ]]]]]]CEVAP: Hiçbiri. ]]]]]]SORU: Hiç kız çocuğu var mıydı? **** ]]]]]]SORU: Saldırganı tarif eder misiniz? ]]]]]]CEVAP: Orta boyluydu, sakalı vardı. ]]]]]]SORU: Kadın mıydı, erkek miydi? **** ]]]]]]SORU: Merdivenlerin bodrum katına indiğini söylediniz. ]]]]]]CEVAP: Evet. ]]]]]]SORU: Aynı merdivenler yukarı çıkıyor muydu? **** ]]]]]]SORU: İlk evliliğiniz nasıl sona erdi? ]]]]]]CEVAP: Ölümle. ]]]]]]SORU: Ölen kimdi? **** ]]]]]]SORU: Vücudu incelediğiniz zamanı hatırlıyor musunuz? ]]]]]]CEVAP: Otopsi 18.30 da başladı. ]]]]]]SORU: Adam ölüydü değil mi? ]]]]]]CEVAP: Yok, oturmuş, neden üzerinde otopsi yaptığımı merak ediyordu :)))))))) :))))) :)))))) :)))))) :)))))
hatrı sayılır bi arkadaşımın alem fmi açsana çok komik demesiyle süperr bişey beklediğim ve sadece menemen sohbetiyle karşılaştığım açıkcası pek hoşlanmadığım ama yine de kendimi o günden sonra dinlemekten alıkoyamadığım. ve şimdilerde onun çoooook farklı duygusal yönünü o güzell kitaplarıyla keşfettiğim zeki insan sewmeye başladım bu zeki iiki o gün o msjı almışım :))
üstüne oyuncu tanımam bea! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! hani yakışıklı da yaani :))
duvaksızz gelin olmaz...
adana kebap'ın olmazsa olmazı :))
türk mahkemelerinde hakimle sanık ve tanıklar arasında geçen gerçek konuşmalar::::::::::
]]]]]]SORU: Doğum tarihiniz nedir?
]]]]]]CEVAP: 15 Temmuz
]]]]]]SORU: Hangi yıl?
]]]]]]CEVAP: Her yıl
****
]]]]]]SORU: Hastalığınız hafızanızı etkiliyor mu?
]]]]]]CEVAP: Evet
]]]]]]SORU: Peki ne şekilde etkiliyor?
]]]]]]CEVAP: Olayları unutuyorum.
]]]]]]SORU: Bize unuttuğunuz bir şeyi örnek olarak verebilir misiniz?
****
]]]]]]SORU: Sizinle yaşayan oğlunuz kaç yaşında?
]]]]]]CEVAP: Ya 38 ya da 35. Hangisi olduğunu hatırlamıyorum.
]]]]]]SORU: Ne kadardır sizinle yaşıyor?
]]]]]]CEVAP: 45 yıldır...
****
]]]]]]SORU: Kocanız uyandığı zaman, size söylediği ilk şey neydi?
]]]]]]CEVAP: Bana 'Neredeyim ben, Canan? ' dedi.
]]]]]]SORU: Peki bu niçin canınızı sıktı?
]]]]]]CEVAP: Çünkü benim adım Suzan...
****
]]]]]]SORU: Korna çaldınız mı?
]]]]]]CEVAP: Kazadan sonra mı?
]]]]]]SORU: Kazadan önce.
]]]]]]CEVAP: Tabii; 10 yıl boyunca...
****
]]]]]]SORU: Kadının üç çocuğu vardı değil mi?
]]]]]]CEVAP: Evet.
]]]]]]SORU: Kaçı erkekti?
]]]]]]CEVAP: Hiçbiri.
]]]]]]SORU: Hiç kız çocuğu var mıydı?
****
]]]]]]SORU: Saldırganı tarif eder misiniz?
]]]]]]CEVAP: Orta boyluydu, sakalı vardı.
]]]]]]SORU: Kadın mıydı, erkek miydi?
****
]]]]]]SORU: Merdivenlerin bodrum katına indiğini söylediniz.
]]]]]]CEVAP: Evet.
]]]]]]SORU: Aynı merdivenler yukarı çıkıyor muydu?
****
]]]]]]SORU: İlk evliliğiniz nasıl sona erdi?
]]]]]]CEVAP: Ölümle.
]]]]]]SORU: Ölen kimdi?
****
]]]]]]SORU: Vücudu incelediğiniz zamanı hatırlıyor musunuz?
]]]]]]CEVAP: Otopsi 18.30 da başladı.
]]]]]]SORU: Adam ölüydü değil mi?
]]]]]]CEVAP: Yok, oturmuş, neden üzerinde otopsi yaptığımı merak ediyordu
:)))))))) :))))) :)))))) :)))))) :)))))
hatrı sayılır bi arkadaşımın alem fmi açsana çok komik demesiyle süperr bişey beklediğim ve sadece menemen sohbetiyle karşılaştığım açıkcası pek hoşlanmadığım ama yine de kendimi o günden sonra dinlemekten alıkoyamadığım. ve şimdilerde onun çoooook farklı duygusal yönünü o güzell kitaplarıyla keşfettiğim zeki insan sewmeye başladım bu zeki iiki o gün o msjı almışım :))
hoşgeldin hüzün gülmezzz bu yüzün! ! ! !
across the universe.....
okulun son günlerinde, dersler boş olduğunda topluca gidilecek en güzellll yerr :))))))))))
ilk kasetinden son kasetine... dizi müziklerine kadar zewkle dinlediğim her parçasını ezbere bildiğim sayılı sanatçılardan..
TALİHİM YOK BAHTIM KARA
iron maiden.. süperr bişi ;)) yavaş giriyo sonradan coşturuyo walla :)