sadece laf düellosu! racon kesmeye birde kafa kesme eklediler...hiçbir insan hayatı bu kadar ucuz olamaz! birde kurtler vadisi ırak çıkardılar...polat adama çuvalı geçir kafana diyor...ya allah aşkına bu kadar basit mi? yüzeysel mi oradaki insanların çektikleri? polat adamın kafasına çuvalı geçirmekle meşgul..! ve çok duygu sömürüsüde yapmışlar...o filmi izleyince aklıma malkoçoğlu filmleri geldi...iki lafla türklük,milliyetçilik taslamalar...ama uygulamada ya çuval geçirme yada yıkıl len köpek,nalçak gibi çooook basitçe afralar tafralar...delikanlılığı ayaklar altına almışlar...benim aklıma gelen tek şey bu maalesef.
şarkısının içerisinde bir bayanla diyalog kuran tek taverne piyanist -pardon! bir dakika bakar mısınız _ben mi? -evet güzel bayan! _ne var? yanı sonuçta ne var? -sizi biryerlerden tanır gibiyim _öylemi? -evet güzel bayan _salaksın biliyosun dımı.....?
chat diye chatlamak üzereyim
çok chat yapanlara 'chatlak'mı deniyodu?
aahhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuu tuğba aklıma geliyor,meriç erkan diyince
aliyenin finalimi varmış,yapma be!
kıyamete kadar sürecek sanmıştım.
onca başarısızlığa rağmen hiç yenilmemişçesine tekrar tekrar savaşıp başarıyı hakeden örnek insan.ve hakettide
sadece laf düellosu!
racon kesmeye birde kafa kesme eklediler...hiçbir insan hayatı bu kadar ucuz olamaz!
birde kurtler vadisi ırak çıkardılar...polat adama çuvalı geçir kafana diyor...ya allah aşkına bu kadar basit mi? yüzeysel mi oradaki insanların çektikleri? polat adamın kafasına çuvalı geçirmekle meşgul..!
ve çok duygu sömürüsüde yapmışlar...o filmi izleyince aklıma malkoçoğlu filmleri geldi...iki lafla türklük,milliyetçilik taslamalar...ama uygulamada ya çuval geçirme yada yıkıl len köpek,nalçak gibi çooook basitçe afralar tafralar...delikanlılığı ayaklar altına almışlar...benim aklıma gelen tek şey bu maalesef.
şarkısının içerisinde bir bayanla diyalog kuran tek taverne piyanist
-pardon! bir dakika bakar mısınız
_ben mi?
-evet güzel bayan!
_ne var? yanı sonuçta ne var?
-sizi biryerlerden tanır gibiyim
_öylemi?
-evet güzel bayan
_salaksın biliyosun dımı.....?
laubali insanlara gösterilmeyecek müsamaha.
bu konuda açıklama yapmak istemiyorum!
ibrahim toraman
'hayır'ın eş anlamlısı
bknz:neden olmasın?