Kültür Sanat Edebiyat Şiir

  • AJAX17.09.2008 - 01:53

    ne ki o? ?

  • Fem Dersaneleri17.09.2008 - 01:49

    abi reklamı yapıştırdınız ya nedir bölümüne, helal. şimdi ne diyelim yani,.. ' fem dersaneleri' nedir? ? yok anasının gözü.. dersane işte abi buraya tıkıştırmanın ne manası var iltifat mı bekliyorsunuz illaki, allahım ya. milletin yapacak işi kalmamış.

  • dost19.08.2008 - 22:26

    bütün yorumlardan anlıyorum ki, o benim :) filan..

  • lalettayin19.08.2008 - 22:25

    sanırım ayırt etmeksizin, gelişi güzel anlamına geliyor..

  • Gıgılagu19.08.2008 - 22:23

    bebeklerin gıdısıyla oynayıp güldürenlere denmiyor mu gıgılagu?

  • kurtlar vadisi19.08.2008 - 22:23

    birileride daha ergen olamadan diziyi izleme gafletine düşer de erzurumun oltusuna deger katar

  • 66604.05.2008 - 07:36

    benim inancımın sonradan görmelerce,ve az da vatikanın mistisim kaygısı yüzünden piyasaya sürülen garip bir rakam... :)
    kısacası, hayati değer taşıyan bir olgunun, bir tarafımla gülerim denecek kadar küçültülmüş sembolik halidir 666... yani, budur :)

  • yavşak04.05.2008 - 07:28

    çok açıklayıcı olmuş dostum :)
    1- kelimenin tonlaması jölemsi,bulaşıcı bir o kadar da iğrenç cir kırmızısı olan ve tatlı ama ekşimsi kokan garip birşeyi çağrıştırıyor.. ondan kurtuldugun zaman bile ellerini yıkamadan rahat edemezsin..

    2- mana olarak, çok görmek isterim o özgüven sahibi insanları, eğer elde edemedikleri tanrı vergisi cazibelerini kaybederlerse bu kelime hakkında ne yorum yaparlar.. :)

    3- bit yavrusu.. büyümüşde küçülmüş muhabbetinin aleniii atası.. tatlılıktan değl hani 18'lik yapay parça gothic dişiciklerin saçlarını ilkokul bebeleri gibi tepeden çifte bağlamaları gibi.. ısırdımı mikroskobik ağzıyla,tiksindiren bi hayvan.. memleket 7 kere kırmızı toprakta yıkanırdı bu yavşağı defetmek için zamanında :) bizi yavşak dediğimiz insanlara su serpiyoruz işte :)

  • metallica19.11.2007 - 19:34

    yani bu grup bu şarkılardan ibaret? ? yani siz bir grubu birkaç şarkıyla anlatıyorsunuz? ? ? garip..

  • arpa suyu06.10.2007 - 01:39

    hadi ortalığı karıştıralım az :)
    arpa suyundan bira dışında elde eden bir madde daha var..ve bu madde hepatit-c tedavisinde kullanılıyor... google aramada yardımcı olmuyo emin olabilirsiniz..... bulun bakem :)

    biri beni durdursun ayol :) :) :)