Kültür Sanat Edebiyat Şiir

  • osmanlı17.07.2002 - 00:50

    ve Arap bozması

  • osmanlı17.07.2002 - 00:49

    emperyalistlerin

  • osmanlı17.07.2002 - 00:48

    Okkalı bir Osmanlı tokatı gibi patladı

  • nietzsche felsefesi17.07.2002 - 00:45

    Ona deli diyenler hangi kitabını okudular acaba? Delilikle ilgili kısa bir öykü anlatayım: bir gün kral ve kraliçeyi devirerek tahtı ele geçirmeye çalışan bir büyücü, halkın içtiği suyla, kral ve kraliçenin kullandığı suyun ayrı olmasından yararlanarak halkın içtiği suya deliliğe neden olan bir madde karıştırır. Bu sudan halk içtikçe delirir ve kral ile kraliçenin kendilerinden farklı konuştuklarını, bambaşka insanlar olduklarını görerek saraya başkaldırlar. Bunu farkeden kral ve kraliçe halkın içtiği sudan içerek tahtlarını korumaya devam ederler, ancak onlar da delirmişlerdir. Başka bir sudan içiyorsunuz sanırım. Nietzche mi deli, siz mi bir düşünün?

  • avrupa hareketi 200216.07.2002 - 13:16

    Önce Cumhuriyet devrimlerini saptırarak, ağaların, aşiret ve mezhep, tarikat şeyh ve CIA, MOSSAD, SAWAMA ajanlarının çiftliği haline getirilen yurdumuzun halkını yıllarca sömürülüp yoksullaştırılmasından faydalanarak "fakirlikten zenginliğe" geçişin tek kurtuluş olduğunu, bu uğurda Kıbrıs dahil her şeyimizi rahatça vermemizi öneren, aslında karşı hareket. Asıl hareket yoksul ve sömürge halkın üreterek elde edceği zenginliği paylaşarak ülke çapına yayacağının bilincinde olduğu, Cumhuriyet devrimlerini kuşandığı harekettir.

  • orgazm12.07.2002 - 15:48

    Omurgalı erkek ve dişinin karşıtı için daha fazla zorlandığı fiziksel hareketler de gerektirir zaman zaman. Ancak bazen öyle şeyler yaparsınız ki, omurgasız olduğunuza inanasınız gelir.

  • sakıp sabancı07.07.2002 - 09:30

    Zenginden alıp yoksula veren Kayserili bir Robin Hood. Ne dedim ben ya? Kafayı mı yedim, üstelik Grup Yorum dinlerken! Nesli tükenmekte olan pelikan kuşu.

  • haram06.07.2002 - 16:56

    zıkkımsız pekiştiriciliği yoktur. Örneğin: haram zıkkım olsun!

  • avrupa birliği06.07.2002 - 16:54

    Ne AB ne ABD, Bağımsız Türkiye!

  • Bülent Ecevit06.07.2002 - 01:26

    Yine de bırakmasından yanayım. Havlamalar kulaklarımı sağır etti de ondan.