Kültür Sanat Edebiyat Şiir

  • sergen yalçın02.12.2005 - 23:49

    floratıp arkadaşım demek ki sen sergeni son 3 senedir izliyorsun :) sergenin ilk yıllarını hatırlayanlar ne kadar atletik bi vücut yapısınına sahip olduğunu biLir ;) .o muhteşem soL ayağını tüm dünya spor camiasından mahrum bıraktığı için şahsen ben Çok üzülüyorum.futbolu sevseydi eğer dünyanın ilk 10 futbolcusu arasına girerdi ama ahh sergen ahhhhhh demekten kendimi alamıyorum ve bazende tıpkı PasCaL Noumayı özlediğim gibi onun da futbolunu özlüyorum.

  • samsun02.12.2005 - 02:17

    gezdiğim 30 a yakın il içerisinde istanbuL hariç en güzeLi tabii ki benim memLeketim Samsun yaaa Samsun işteeeee :)

  • çarşamba02.12.2005 - 02:15

    çarşambanın kaLdırımLarında Yürümek içinde zabıtayla maddi ilişkileri ii olmayan esnaf profili Lazım :))

  • çarşamba02.12.2005 - 02:12

    çarşambada Samsunun 2. büyük ilçesi.Nüfus köyLeriyLe birLikte 135.500.ayrıca türkiyeninde büyük ilçelerinden biridir.Yeşilırmağın ikiye böldüğü ve yine yeşilırmağın taşıdığı aluvyonlarla oluşan bi ilçe.gayet hoş ve yeşille özdeşleşmiştir.

  • favouizm29.11.2005 - 22:59

    herhandi bi konuda gücü olana duyulan ilgi gibime geliyo :)

  • müslüm gürses29.11.2005 - 22:48

    müsLüm gürses i anLamak için sabır zorLamanız ona biraz vakit ayırmanız gerekLi.Önyargının ayyuka çıktığı bi toplumuz kendini entellektüel olarak adlandıran çoğu insanın içinde de müslüm sevgisi olduğunu biliyorum ama dışa vuramıyorlar.BeLki kız arkadaşlarından gelecek tepki belki utanma duygusu :) ama şunu herkes bilmeli ki eğer üni de öğretim görevlisini onun adına tez hazırlattırıp müslümcü yapan bir ses varsa elbette o türkiye de bir numararadır.