Kültür Sanat Edebiyat Şiir

  • Tansu Say31.05.2008 - 19:47

    tek kelimeyle muhteşem insan. kocaeli üniversitesinde işletme bölümü son kur ingilizce derslerini ve yüksek lisans derslerini veren yüksek şahsiyet. bu bilgisine, kültürüne, yeteneğine rağmen neden kocaeli üniversitesinde olduğu çok tartışılmakta olup ama bir yanıt bulunamamaktadır. dediğim gibi bu muhteşem sahsiyetle tanışmış olmaktan ve her ne kadar 1 dönem kalmıs olsamda kendisinden ders almaktan kıvanç duyduğum saygıdeğer insan.

  • forgotten14.05.2006 - 19:44

    forgetten hopes...
    anathema nın müthiş bir parçası... ve bence her şeyi özetliyor sözleriyle....

    Hey you rotting in an alcoholic (empty) shell
    Banging on the walls of your intoxicated mind
    Do you ever wonder why you were left alone
    As your heart grew colder
    And finally turned to stone
    Did I punish you for dreaming?
    Did I break your heart and leave you crying?
    Do you ever dream of escaping?
    Don't you ever dream of escaping?
    Pathetic oblivion
    Forgotten hopes buried in the soul's lonely grave
    Pathetic oblivion
    Remember how you were before you locked your heart away
    Did I punish you for dreaming?
    Did I break your heart and leave you crying?
    Do you ever dream of escaping?
    Don't you ever dream of escaping?

  • firavun21.03.2006 - 10:38

    firavun,hz musanın belalısı olan,kendını ilah dıe tanıtan ve bır kahınden onun başına musallat olacak bı çocuk dogacagını duyan bu yuzden de o sene doğan 900 çocuğu katlettiren, kızıldenizde de boğularak ölen canavar bır insandır.

  • Büyük Yalan21.03.2006 - 10:34

    bence aksine türk toplumunda özellikle doğuda(ki yaşanan yer doğu degil artık düşünün) çocuk sorunun dahası erkek evlat sorunun insanları ne hala getirecegini, aile kavramı yüzünden mecburen bi insanın neler yapacağını gösteren bır dızi.ki burda kadının üstlendığı sorumluluk ve pozisyonunun onu ne hale sokacagını gerçekten içler acısı şeklinde izliyoruz.olay emrah falan deıl,diziyi objektif olarak ve konuları dahılınde eleştirelim,yorum yapalım(ki bende emrahı hiç sevmem ama)