Kültür Sanat Edebiyat Şiir

  • sabahattin ali01.08.2008 - 02:02

    maalesef geç keşfettiğim bir yazar.bilhassa kuyucaklı yusuf ve kürk mantolo madonna eserleri ile öne çıkıyor.eserlerinde kullandığı dil ve uslubuyla harika bir tad bırakıyor ve heyecanı baştan sona kadar hiç kaybetmeden okutturuyor.genç yaşta ölmesi ile insanlık muhtemelen çok daha güzel eserleri kaybetmiş oldu.

  • aforizma01.08.2008 - 01:40

    düşündüren,ufuk açan beylik sözler. misal epiktetos usta der ki:'huzur paha ister' oscar wilde ise ' ciddiyet sığ insanların en son sığınağıdır.' der.

  • başbağlar katliamı01.08.2008 - 01:35

    bu konu hakkında 38 kişi yazmış sadece.bir de gidip sivas katliamı üzerine yazılanlara bakın.ölüm üzerinden ideolojiyi kutsama insanlık dışı bir yaklaşım maalesef.gel gör ki ülkemizde hala propaganda kültürü olabildiğince devam ediyor. her ne ise bütün her yerde katiller muhakkak cezasını çekecektir.

  • polat alemdar13.10.2007 - 13:00

    oyunculuk olarak kendisini sürekli geliştiren bir aktör. dizi ilerledikçe acemilikten kurtuldu.

  • che guevara13.10.2007 - 12:54

    kendiside bilemezdi bu kadar şişirileceğini..

  • ölüm13.10.2007 - 12:41

    ölüm en büyük merak ve dahi adalet herşeyden fazla.

  • uğur ışılak07.04.2007 - 18:54

    aşık tarzında şiirleri var. bazen güzel yorumlarıda var ancak ancak müzikalitesi daha olgunlaşması lazım. umarım alçakgönüllülüğü zannettiğimiz gibidir.son tahlilde uğur beyin müzik serüveninden ümitvarım..

  • Şavşat24.03.2007 - 12:06

    hayalleri aşan güzellik. zengin bir kültür,ahıskanın devamı,ezilmiş halkım...
    cadi,şor peynir,bişi,kete.. ne ala memleket...