Yusuf Atılgan, okuyucu,Zebercet hep birlikte oturur karar verirsiniz.Zebercet kendini asmalı. Bu verdiğiniz karara aranızdan en cesur olanı yani yazar açıklar aranızda en çaresiz olan Zebercet uygular. Okuyucuda başka çare yok bu sevgisizlikte yaşamanın anlamı yok diye üzgün kapatır kitabın kapağını...Ahhh Yusuf Atılgan daha fazla daha başka romanlar yazsaydın der.
Varmı böyle bir adam? Olmak isteyen çoktur da olabilen varmı? En fazla ikinci görüşmede sen diyemediği kişiyle bir daha görüşmez garson fobili aylak adam.
Hepsi güzel önemli adam iyi işler başardı azıcıkta Can'la ilgilenseydi.
hani daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum bazen.
kadın terbiyesinin edebi reçetesi.
okusan olmaz okumasan işte bu hiç olmaz.
yetim kaldı.
aşık olduğun yer.
o ilk cümle sonraki şöyle olacaktı yanlış hatırlaıyorsam 'Benim hayatın kendisi sandığım sevgiyle kucakladığım başkasının bir kurgusuymuş yalnzca'
Semerkant güzel kitap. Hayyam daha da güzel.
Yusuf Atılgan, okuyucu,Zebercet hep birlikte oturur karar verirsiniz.Zebercet kendini asmalı. Bu verdiğiniz karara aranızdan en cesur olanı yani yazar açıklar aranızda en çaresiz olan Zebercet uygular.
Okuyucuda başka çare yok bu sevgisizlikte yaşamanın anlamı yok diye üzgün kapatır kitabın kapağını...Ahhh Yusuf Atılgan daha fazla daha başka romanlar yazsaydın der.
Kozinsky. Boyalı Kuş.
Varmı böyle bir adam? Olmak isteyen çoktur da olabilen varmı?
En fazla ikinci görüşmede sen diyemediği kişiyle bir daha görüşmez garson fobili aylak adam.