Kesra Bamedi Allah rahmet eylesin. Ölüm hâk, Ölüm gerçek, Vakti gelen o tahta arabaya binip gidiyor. Geride kalanları üzse de, bir kanatları yarım kalsa da hayat devam ediyor / etmeye devam edecek. Önemli olan giderken amel sandığına ne koyduğumuzdur.
"Kırk alimi bir delille yendim de, bir cahili kırk delille yenemedim" dedi ya Şeyh Edebali, hah işte o doğru söyledi. Burada ne kadar anlatsanız bazı gerçekler, bazı insanların içlerine sinmeyecek. Yaşaya yaşaya, o "bana dokunmasın" dedikleri yılan kendilerine dokununca kafaya dank edecek.
"Bir kerecikten bir şey olmaz" kafasını savunanlarla bırakın aranıza mesafe koymayı, görmemezlikten gelin. O onlara cevap olarak yeter.
Önce sesine, sonra kendisine tutuklu kaldığım...
Kesra Bamedi Allah rahmet eylesin.
Ölüm hâk,
Ölüm gerçek,
Vakti gelen o tahta arabaya binip gidiyor.
Geride kalanları üzse de, bir kanatları yarım kalsa da hayat devam ediyor / etmeye devam edecek.
Önemli olan giderken amel sandığına ne koyduğumuzdur.
"Kırk alimi bir delille yendim de, bir cahili kırk delille yenemedim" dedi ya Şeyh Edebali, hah işte o doğru söyledi.
Burada ne kadar anlatsanız bazı gerçekler, bazı insanların içlerine sinmeyecek. Yaşaya yaşaya, o "bana dokunmasın" dedikleri yılan kendilerine dokununca kafaya dank edecek.
"Bir kerecikten bir şey olmaz" kafasını savunanlarla bırakın aranıza mesafe koymayı, görmemezlikten gelin. O onlara cevap olarak yeter.