Kadınlar, sadece geçinmek için değil, ekonomik bağımsızlıklarıniçin de sosyal hayatta yerlerini almalidirlar. Ancak boylece erkeklerin boyundurugindan kurtulacaklardir. Ama erkek egemen toplumların elbette işine gelmez bu . Mesele budur.
Şule hanım günaydın:))) Adamlar, nüfus azalmasın diye mi yoksa kadınlar dünyaya getirecekleri.çocuklarla baş edebilmek için eve kapatılsınlar diye mi uğraşıyorlar? ;)))
Günaydın Güneş hanım Uzun süredir yazılı ve gprsel yandaş basındaki yalan yanlis haberlerle alt yapısı hazırlanıyordu saglikcilara uygulanacaklarin... Geçmiş olsun. Saglam durun, bugunler de geçecek.
Vaat bizden, gayret kadınlardan Şule hanım. Öyle belescilik yok :))))))))
Asli hanim.merhaba,
Dönüşünüze sevindim. Sol.kanatta boşluk olusmustu siz gidince :))
Onu kuracak olan siz kadinlarsiniz Şule hanım. Siz anlatın nasıl olduğunu olacağını.:))) Ama ben saf değiştirmeden çabuk anlatın. :))))))))))
Kadınlar güçlü olunca eşit bir dünya kurulacaktır. Hepsi bu. Hadi HE deyin :)))))))
Buyurun Elif hanım, isteğinizi duymadım :))
Kadınlar, sadece geçinmek için değil, ekonomik bağımsızlıklarıniçin de sosyal hayatta yerlerini almalidirlar. Ancak boylece erkeklerin boyundurugindan kurtulacaklardir. Ama erkek egemen toplumların elbette işine gelmez bu . Mesele budur.
Şule hanım,
Ev kadınlığı elbette kötü değildir. Zaten ben de öyle bir laf etmedim. :))
Kötü olan, kadını sosyal yasandan koparıp eve kapatmaktur. Ve amaç da budur.
Şule hanım günaydın:)))
Adamlar, nüfus azalmasın diye mi yoksa kadınlar dünyaya getirecekleri.çocuklarla baş edebilmek için eve kapatılsınlar diye mi uğraşıyorlar? ;)))
Günaydın Elif hanım,
Nasılsıniz bugün?
Günaydın Güneş hanım
Uzun süredir yazılı ve gprsel yandaş basındaki yalan yanlis haberlerle alt yapısı hazırlanıyordu saglikcilara uygulanacaklarin... Geçmiş olsun. Saglam durun, bugunler de geçecek.