Mezun olmuştum , biliyordum. Artık ülkenin en fiyakalı yalnızıydım. Tecrübem de vardı ve kabarıktı özgeçmişim ve kalabalık yalnızlıkla. Referansım da kuvvetliydi bu konuda , güvenim de. Haber uçurdum dört bir yere , Nerede aranıyorsa , en kaliteli yalnız , İşte , burada diye.
Kişiliklerinin , olayların karşısında ki tutumlarının , yardım etme isteklerinin , faydalı birey olma arzularının , saygılarının ve sevgilerinin herhangi bir dine veya o dinin emirlerine ihtiyaç duymadan da gerektiği gibi yerine getirebileceğini benimsemiş insanlardır. Toplum içinde ne kadar '' Şeytana Tapan '' insanlar olarak anılsalar da Satanizm gibi bir inanışla hiç bir bağlantıları olmayıp , bilimin yaradılış hakkındaki tezlerine bağlı olan insanlardır.
Yaptıkları eylemleri , bir dinin emirleri arkasına saklanmadan gerçekleştiren ve eylemlerinin sorumluluklarını tamamen kendi üstlerine alan bireyler.
Saçlarımı yakmıştım gittiğinde ,
Beni ilk karşıladığın mumun alevinde .
Şimdi gelme .
Mezun olmuştum , biliyordum.
Artık ülkenin en fiyakalı yalnızıydım.
Tecrübem de vardı ve kabarıktı özgeçmişim ve kalabalık yalnızlıkla.
Referansım da kuvvetliydi bu konuda , güvenim de.
Haber uçurdum dört bir yere ,
Nerede aranıyorsa , en kaliteli yalnız ,
İşte , burada diye.
Kişiliklerinin , olayların karşısında ki tutumlarının , yardım etme isteklerinin , faydalı birey olma arzularının , saygılarının ve sevgilerinin herhangi bir dine veya o dinin emirlerine ihtiyaç duymadan da gerektiği gibi yerine getirebileceğini benimsemiş insanlardır.
Toplum içinde ne kadar '' Şeytana Tapan '' insanlar olarak anılsalar da Satanizm gibi bir inanışla hiç bir bağlantıları olmayıp , bilimin yaradılış hakkındaki tezlerine bağlı olan insanlardır.
Yaptıkları eylemleri , bir dinin emirleri arkasına saklanmadan gerçekleştiren ve eylemlerinin sorumluluklarını tamamen kendi üstlerine alan bireyler.