Şehir kırosu. Uefa kupasında bence hiçbir katkısı olmayan hagi ve ümit milli takımın iskeletini oluşturan gençlerle ve M. Ağar sayesindebir yerlere gelmiş.Hatta hagisiz gittiği her takımdan kovulmuş.Başarısız bir teknik direktör. Milli takımın başında avrupa kupasına gitti.0 puan 0 gol bir sonraki avrupa kupasına hiçbir oyuncu değişmeden Mustafa Denizli ile gittik grupdan çıkıp evsahibini eledik.
Ahmet Altan gibi sadece kadınlara hitap eden ve erkekler tarafından da okunan yazar.Zat-ı muhterem yolunu tutturmuş, aşk, sevgi, ayrılık acısı ortaya da karışık devrim salatası = Nakit.
Hatırlarsınız bir ara Cem Boyner bu milletin kurtarıcılığına soyunmuştu (Bizi kimler kurtaracak Allahım) Bu saygıdeğer işadamımızın siyasete atılma hikayesi ilginçtir hatta dehşet verir.Partisinin açılış konuşmasında kendi ağzından şöyle aktarıyor zatı muhterem: “Bir gün arkadaşımla Boğaz’da kalkan yiyoruz, arkadaşımın kalkanı çok kızarmış geldi, garsona çıkıştı bu ne diye? Arkadaşıma döndüm, senin garsona kızmaya hakkın yok dedim, bu ülkede az kızartılmış kalkan yemek istiyorsan, bu ülkeyi değiştirmen gerekir, değiştirmek için de ayağa kalkıp siyaset yapacaksın, işte o an siyaset yapmaya karar verdim…” Daha korkuncu bu cümleden sonra konuşmanın yapıldığı salon alkışlarla yerinden oynar.
SANIRIM BU ZENGİN LÜMPENDE AZ KIZARTILMIŞ KALKAN YEMEK İSTEDİ. DAHA KORKUNCU BU ADAM AZ DA OY ALMADI HANİ ALLAHIM KORU BİZLERİ
Yeryüzünün en ilginç insanlarının yaşadığı bu toprakların yetiştirdiği böyük? sanatçı kibarlık abidesi. İlginçtir bu ülkede sırf Travesti oldukları için dayağı hakettiklerini düşündükleri dönmeleri döven kamyon şöförlerin neredeyse tamamının hastası oldukları Türkiyenin en meşhur Travestisi.
Şehir kırosu.
Uefa kupasında bence hiçbir katkısı olmayan hagi ve ümit milli takımın iskeletini oluşturan gençlerle ve M. Ağar sayesindebir yerlere gelmiş.Hatta hagisiz gittiği her takımdan kovulmuş.Başarısız bir teknik direktör.
Milli takımın başında avrupa kupasına gitti.0 puan 0 gol
bir sonraki avrupa kupasına hiçbir oyuncu değişmeden Mustafa Denizli ile gittik grupdan çıkıp evsahibini eledik.
Ölmedi baba o
Ahmet Altan gibi sadece kadınlara hitap eden ve erkekler tarafından da okunan yazar.Zat-ı muhterem yolunu tutturmuş, aşk, sevgi, ayrılık acısı ortaya da karışık devrim salatası = Nakit.
Hatırlarsınız
bir ara Cem Boyner bu milletin kurtarıcılığına soyunmuştu (Bizi kimler kurtaracak Allahım) Bu saygıdeğer işadamımızın siyasete atılma hikayesi ilginçtir hatta dehşet verir.Partisinin açılış konuşmasında kendi ağzından şöyle aktarıyor zatı muhterem:
“Bir gün arkadaşımla Boğaz’da kalkan yiyoruz, arkadaşımın kalkanı çok
kızarmış geldi, garsona çıkıştı bu ne diye? Arkadaşıma döndüm, senin
garsona kızmaya hakkın yok dedim, bu ülkede az kızartılmış kalkan yemek
istiyorsan, bu ülkeyi değiştirmen gerekir, değiştirmek için de ayağa kalkıp siyaset yapacaksın, işte o an siyaset yapmaya karar verdim…”
Daha korkuncu bu cümleden sonra konuşmanın yapıldığı salon alkışlarla
yerinden oynar.
SANIRIM BU ZENGİN LÜMPENDE AZ KIZARTILMIŞ KALKAN YEMEK İSTEDİ.
DAHA KORKUNCU BU ADAM AZ DA OY ALMADI HANİ
ALLAHIM KORU BİZLERİ
Yeryüzünün en ilginç insanlarının yaşadığı bu toprakların yetiştirdiği böyük? sanatçı kibarlık abidesi.
İlginçtir bu ülkede sırf Travesti oldukları için dayağı hakettiklerini düşündükleri dönmeleri döven kamyon şöförlerin neredeyse tamamının hastası oldukları Türkiyenin en meşhur Travestisi.
Kendini harcayan ve karizmayı çizen bir siyasetçi üstelik halen vazgeçmiyor.
DEDE
Bu Topraklarda yaşamış saygıdeğer insanlardan biri ve öldüğünde gözlerimden yaş akmasını sağlayan tek kişi.
Bizim Kuşağın Barış Abisi
SENİ ÇOK ÖZLEDİM
Reklam Yıldızı, Pepsi, Victoria
Futbolcudan başka her şey
Lale
Boğaz köprüsüne doğru inerken kapalının üstündeki gecekonduların tepesindekiler gibi gökyüzüne yükselen anteni görünce içiniz burkulur.
İstanbulun ortasındaki Gecekondu görünümlü stad.