Kültür Sanat Edebiyat Şiir

  • kalp22.02.2011 - 23:27

    yüce ALLAH,kalbi,beyinin ihtiyacı olan kanı pompalaması için yaratmıştır.kalp düşünemez,ALLAHIN varlığını tanıyamaz,sevemez,duygulanamaz.

  • akleden kalp22.02.2011 - 13:28

    yüce ALLAHIMIZ biz insanlara kendisini tanımamız,iman etmemız için beyin vermiştir.beş duyu organlarımızla yaşamı algılayan beyin öğrenerek akıl üretip onun varlığına iman etmemizi sağlar.kalp,beyinin ihtiyacı olan kanı pompalayan organik pompadır,düşünce üretemez,düşünemez,akılla ilgisi yoktur,beyine hükmedemez,maddi ve manevi hayatımızı beyin düzenler.saygılarımla.rehber beyindir.

  • akıl22.02.2011 - 13:07

    beyinin beş duyu organları ile algıladığı bilgilerle oluşturduğu,yaşam kavramıdır.kalp beyinin ihtiyacı olan kanı pompalayan organdır.düşünemez,bilgi üretemez.yüce ALLAHIN varlığını,imanı,sevgiyi beyinin ürettiği akılla öğreniriz.saygılarımla..