Pek bi zorlama olmuş bu evrilme hadisesi canım, ama aynı zamanda pek bir yaratıcı, gerçi Mısır kültürü biraz daha uygundu burada kullanılmaya ama Yunanda olur... :) Yalnız belirtmek lazım burada İmamın kayığı olarak bahsedilen şey tabuttur... Yani tabut bu dünyadan öteki dünyaya gitmek için kullanılan bir nakil vasıtası olarak betimlenmiştir...Tabutun şoförlüğünüde en önde giden imam efendi yaptığı için....gerisini siz anlayın artık canım...her şey okuyarak öğrenilmez..... ;)
Belki de 'Ama, ama... deniz tutar beni; binmek istemiyorum...! ' feryatları arasında bineceğimiz kayıktır, kim bilir.. Tabutun içinde biz, altında cenazeyi taşıyan 'kürek mahkumları' kaptan (imam) önde.. Ve liman.. mezarlık..
https://pin.it/475ksvn
dönüş bieti yok ona göre.......
Pek bi zorlama olmuş bu evrilme hadisesi canım, ama aynı zamanda pek bir yaratıcı, gerçi Mısır kültürü biraz daha uygundu burada kullanılmaya ama Yunanda olur... :)
Yalnız belirtmek lazım burada İmamın kayığı olarak bahsedilen şey tabuttur... Yani tabut bu dünyadan öteki dünyaya gitmek için kullanılan bir nakil vasıtası olarak betimlenmiştir...Tabutun şoförlüğünüde en önde giden imam efendi yaptığı için....gerisini siz anlayın artık canım...her şey okuyarak öğrenilmez..... ;)
Belki de
'Ama, ama... deniz tutar beni; binmek istemiyorum...! '
feryatları arasında bineceğimiz kayıktır, kim bilir..
Tabutun içinde biz, altında cenazeyi taşıyan 'kürek mahkumları' kaptan (imam) önde.. Ve liman.. mezarlık..
son yolculukta kullanılan ulaşım aracı...
Ölmek.