Kültür Sanat Edebiyat Şiir

Hilmi Özkök sizce ne demek, Hilmi Özkök size neyi çağrıştırıyor?

Hilmi Özkök terimi Sezgin Yeşiltaş tarafından tarihinde eklendi

  • Ayhan Şen
    Ayhan Şen

    HİLMİ ÖZKÖK GİBİ PAŞALAR HER ZAMAN GELMEZ TÜRKİYE'YE.DARBE GİRİŞİMLERİNE DUR DİYEREK,MİLLETİN SEÇTİĞİ HÜKÜMETİ KORUMUŞTUR.MİLLET İRADESİNE SAYGI GÖSTERMİŞTİR.ONU ÇOK SEVİYORUM.HALKIN BÜYÜK SEVGİ VE SAYGISINI KAZANMIŞTIR.GERÇEK
    ATATÜRKÇÜ ODUR.DİYER PAŞALARIN ÇOĞU SON ERGENOKON OPERASYONUYLA HANGİ AMAÇLAR İÇİNDE OLDUKLARI BELLİ OLDU.ZATEN ASKERİYEYİ HİÇ SEVMİYORUM.ÇÜNKÜ,BAZI PAŞALAR YATIP KALKIP,NASIL DARBE YAPARIZ DİYE DÜŞÜNÜYORLAR.AMA HİLMİ PAŞA BİZİM GÖNLÜMÜZDE HER ZAMAN YAŞAYACAKTIR.O VATANINI,MİLLETİNİ ÇOK SEVEN DEMOKRAT,DÜRÜST VE CESUR BİR KOMUTANDIR.ONUN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM.SAYGILARIMLA PAŞAM.

  • Atakan Kartaltepe
    Atakan Kartaltepe

    Hilmi'nin sözlük anlamına bakar mısnız? ...Allah korusun da yani...

  • Zagor Tenay
    Zagor Tenay

    Demokrat bir insan olduğu için Ateist diktatörlük heveslisi azgınların hiç sevmediği, fakat ileride gelmiş geçmiş en iyi Genelkurmay Başkanlarından biri olarak hatırlanacak iyi bir insan. Allah yardımcısı olsun..

  • Ahmet Salih Demir
    Ahmet Salih Demir

    benim icin hilmi özkök.baba demek sevkat demek yuregı dolu pasa demek.suan kadar en ıyı genel kurmay baskanıydı.adam gıbı adam.farklı bır sey deyen varmı kelımelrıme

  • Sonra Sonra
    Sonra Sonra

    AKP'nin ısmarlama yapsa da TSK içerisinde bulamayacağı paşa...

  • Sezgin Yeşiltaş
    Sezgin Yeşiltaş

    Aşağıdaki gerekçeye uygun olması sebebiyle (iyi bir zamanlama ile devreye girip gösterdiği tepki ile) Anayasa Kitabının RTE'nin kafasına inmesine engel olan kişi.



    Anayasa Madde 24.- Herkes, vicdan, dini inanç ve kanaat hürriyetine sahiptir.
    Kimse, ibadete, dini ayin ve törenlere katılmaya, dini inanç ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; dini inanç ve kanaatlerinden dolayı kınanamaz ve suçlanamaz.

    Din ve ahlak eğitim ve öğretimi Devletin gözetim ve denetimi altında yapılır. Din kültürü ve ahlak öğretimi ilk ve ortaöğretim kurumlarında okutulan zorunlu dersler arasında yer alır. Bunun dışındaki din eğitim ve öğretimi ancak, kişilerin kendi isteğine, küçüklerin de kanuni temsilcisinin talebine bağlıdır.

    Kimse, devletin sosyal, ekonomik, siyasi veya hukuki temel düzenini kısmen de olsa, din kurallarına dayandırma veya siyasi veya kişisel çıkar yahut nüfuz sağlama amacıyla her ne suretle olursa olsun, dini veya din duygularını yahut dince kutsal sayılan şeyleri istismar edemez ve kötüye kullanamaz.