2016-aralık-karanlık bir gece-..... karanlık sokaklarda çaresizlik içinde çılgınlar gibi ne yaptığını bilmeden sağa sola koştururken fren sesiyle irkilmişti. bedenine değerek duran arabaya baktı ve yine yaptım dedi kendimi kaybederek kaçıncı kendimi tehlikeye attığım. aklında uçuştu yıllar. unutmamalıydı bir yandan da tüm bu hisleri yaşamamış gibi devam etmeliydi. ve etti aslında şimdilerde hatta uzun zamandır onun romantik zırvalarının bir önemi kalmamıştı.tüm pişmanlığı kendini yıllarca soktuğu bu açmazdı.kendini affetmeyi bekliyor sadece...beklediği sadece bu.kendini affedemiyor.kendine bunları yaptığı için.
hangi geceleri yaşayıp,tarifi içimde saklı sabahlara kaç kere uyandım ben...bilirim. uyusam biraz dağılacak tortusu kalacak... ama nasıl bir dündü diye düşüneceğim.dünün yüklerine bakıp.
bilmiyorsun dedi. bil o zaman....
2016-aralık-karanlık bir gece-.....
karanlık sokaklarda çaresizlik içinde çılgınlar gibi ne yaptığını bilmeden sağa sola koştururken fren sesiyle irkilmişti.
bedenine değerek duran arabaya baktı ve yine yaptım dedi
kendimi kaybederek kaçıncı kendimi tehlikeye attığım.
aklında uçuştu yıllar. unutmamalıydı bir yandan da tüm bu hisleri yaşamamış gibi devam etmeliydi.
ve etti aslında
şimdilerde hatta uzun zamandır onun romantik zırvalarının bir önemi kalmamıştı.tüm pişmanlığı kendini yıllarca soktuğu bu açmazdı.kendini affetmeyi bekliyor sadece...beklediği sadece bu.kendini affedemiyor.kendine bunları yaptığı için.
hangi geceleri yaşayıp,tarifi içimde saklı sabahlara kaç kere uyandım ben...bilirim.
uyusam biraz dağılacak tortusu kalacak...
ama nasıl bir dündü diye düşüneceğim.dünün yüklerine bakıp.
yaban otlarını pıtrakları köklüyorum.
sonra sızlayan yerlerini sarıyorum.
ve yeniden öğreniyor sevmeyi kalbim.
heyecanını hissediyorum
şehrazatın 1001 gece sonunda krala anlatacak masal kalmadığı için anlattığı fıkralar.
merhaba arkadaşlar nediyeyim bilmiyom cun ku burda yeniyim busiteyi tanımak istiyorum arkadaşlarım olsun isterim sevgiye hasret seviyeli duşunceli beni anlayan arkadaşım olsun isterim şimdilik bukadar tşk