Yusuf Saygılı 2 Şiirleri - Şair Yusuf Sa ...

1978 / bekar / bursa

Yusuf Saygılı 2


Sen varya okuyucu o kadar güzeeeel hatta o kadar harika o kadar bambaşkasınkiiiii , yazdıklarımı sen okurken bile bana farklılığını hissettiriyorsun .

Nasıl bir enerjin var halaaa anlayamıyorum , taaa sizin oralardan benim yazdıklarımı sen okurken ( seni nasıl bu kadar çok hissedebiliyorum ) inan aklım almıyor . Ama inan bana senin gibisi yok yoook yoooook işte okuyucu :)

Yazdığım kelimelerimi sen okurken bile derinlerime işliyor sanki gözlerin , ne kadar uçsuz bucaksız ve seksi bakıyorsun sen öyle :))

Devamını Oku
Yusuf Saygılı 2

Yüzyıllardır her kim , hiç varolmamış anka kuşuna ve kendisine bile hayrı olmayan dolunuya tapmış yada buna inanmışsa , farkettiyseniz hayatları hep sorunludur ! Hiç birisinin hayatında doğru düzgün bir ilerleme olmamıştır , hep acılar , ihanetler , yalanlar , aldatmalar ve gizli saklı ikili oyunlar vardır !

Ayrıca bunlar tam anlamıyla normal hayatta yada sanal alemde olsalar bile kendileri olmayı asla ve kesinlikle başaramazlar !

Yaşamlarında arkadaşlarından dostlarından aşklarından sevgililerinden eşlerinden bir sürü sakladıkları vardır !

Devamını Oku
Yusuf Saygılı 2

Farkındaysanız sanal alem çıktı çıkalı insanlar insanca konuşmayı ( konuşarak paylaşmayı ) ve gülmeyi unuttu !

Çoğunluk ne kendi adıyla profil ismi alıyor ne tanıtım yazıları oluyor ne resimleri yaşları şehirleri ve paylaşımları oluyor !

Sizcede bu insanlık dışı değilmi !

Devamını Oku
Yusuf Saygılı 2

İnsanlar kalbine dur diyebilirler hatta kalp atışını yavaşlatıp bambaşka şeylere odaklanarakta hızlandırabilirler veya bedenlerine akıllarıylada hükmedebilirler , kalple bedeninin akıllarıyla olan oyunlarına sırf çıkarları için boyunda eğebilirler , fakat akılla beden beraber kalple bir olsalar bile üçü sizce ruha engel olabilirmi ?

İşte maddi manevi beklentiler her daim kişi yada kişiler vasıtasıyla karşılanabilir ama ruhun beklentisini kişi yerine getirmediğinde , içlerindeki ruh ömrü boyunca hep ona asıl gereksimi olanın vede bu dünyaya neden geldiğini ona acısıyla hissettirmek için , içindeki o boşluğu ona hep yaşatır ve o kişi ne kadar zengin olsada yada bir başkasıyla olup çoluk çocuğa karışsada , bişilerin eksikliğini kişiye bazen çooooook derinlerden hissettirir veee an gelir ( eskiden onu gerçekten çoooooooook sevenini ) hayatın başka bambaşka yönleriyle tesadüflere bürüyüp ona hatırlatır , çünkü bu dünyaya geliş amacımız , ne bedensel ne maddeseldir , sadece gerçek değer verenimizi bulmaktır , anladınızmı.
Neee yinemi anlamadınız , anlamak yine işinize gelmiyor demekkiiii :))

Artık şu ruhsal olan gerçek aşkla , diğer sandığınız gelip geçici olan heveslerinizle karıştırmayın .

Devamını Oku
Yusuf Saygılı 2

Bir gün pamela anderson sanal alemde dolaşırken , birden yusuf saygılının sıradışı komik yazılarına denk gelmiş :))

Ve yusuf saygılının yazılarını okudukça sevdalanmış onun içten doğal neşeli yazılarına :)

Veee demişki mesaj kutusundan yusuf saygılıya..

Devamını Oku
Yusuf Saygılı 2

Bana bir şiir yazda içinde aşk acısı olmasın !
Yalanlar olmasın !
İkili oynayanlar .
Aldatanlar olmasın ..

Bana bir şiir yazda özünde boşuna zaman çalanlar olmasın !

Devamını Oku
Yusuf Saygılı 2

Kelimelerin bir bir gelmesini beklerim.
Hiç acelem yok ama her an döktürebilirim .
Yalvarmam sözcüklere , yeri geldiğinde birleştiririm.
Ya sonunda anlarsın yada devalarca okuduğunda , çünkü ben yusuf saygılıyım.

Enigma gibiyim muammadır düşüncelerim.

Devamını Oku
Yusuf Saygılı 2

Bizim buralarda sizin yaşadığınız gezegendeki insanlar adına sadece ve sadece çıkarları için bir birlerine zaman ayırır ve çıkar iletişimi kurarmış , bunlar gerçekten doğrumu ?

Yokmu yani dünya adlı gezegeninizin bir yerlerinde iletişime çıkarsızca neden olan arkadaş dost yada çıkarsız sevenler , çıkarsız evlenenler hatta çıkarsız konuşmayı başaranlar ?

Yoksada neden ?

Devamını Oku
Yusuf Saygılı 2

Her evlenecek kişi evlenmeden önce notere yada avukata gidip birbirlerini çıkarsızca sevmekten ve buna bağlı şartlar ne olursa olsun sevgi ilgi aşk ve güzel sözlerle beraber , sadakatten başka hiçbir şey talep etmeyeceğine dair iki tarafta birbiri adına yazılı ve görüntülü sözleşme yapıp imzalamalılar , yani kişi karşı cinsiyle evlenecekse sadece ruhu kalbi kişiliği için evlenmeli , haricen hiç kimse karşı cinsinden başka hiçbir şey talep etmeye hakkı olmadığını bilmeli , zaten bunada vicdanende hakkı yok insanende olamaz !

Yani madem gerçekten seviyosunuz birbirinizi , o zaman stratejiyi uyanıklığı çakallığı komple rafa kaldırıp sözleşmenizi yapın ve gerçekten birbirinizi sevmeyi başaramadıysanızda evlenmeyin !

Çünkü yapmacıklıklarla yalanlarla tiyatroyla sözde sevdiğiniz kişinin zamanını çalmaya hakkınız olmadığı gibi onu kandırmayada gerek yok !

Devamını Oku
Yusuf Saygılı 2

İnsanlarda biraz akıl biraz mantıksal düşünce olsa , aşkın tüm dünyada ne dini ne mezhebi nede ayrılıcalığı olmadığını bilirdi !

Aşk bile insanları ne boyu ne posu ne kilosu ne sarışını ne esmeri ne zencisi nede beyazı diye ayırmaz , farklılaştırmaz !

Zaten aşk ilk varoluştan beri çekim yasasına sebep olan yegane tek gerçektir !

Devamını Oku