Susamış toprakların umudu,
Şelâlenden suları serp her bir yamaca,
Yeryüzüne ıslak imzalar bırak gökkuşaklarınla,
Kaderde senden ayrı düşmek de varmış
Doğrusu bunu hiç düşünmemiştim..
Seni tanımadan
Hele seni böyle deli divane sevmeden
Yalnızlık güzeldir diyordum
Al başını, kaç bu şehirden
Devamını Oku
Doğrusu bunu hiç düşünmemiştim..
Seni tanımadan
Hele seni böyle deli divane sevmeden
Yalnızlık güzeldir diyordum
Al başını, kaç bu şehirden
Yağmur yağıyordu İstanbul'un semalarından, belli ki ihtiyaç vardı doğa ananın topraklarına. Her damla, bir şükür gibi düşüyordu, yerin derinliklerine ulaşmak için sabırsızca.
Gökyüzü, yeryüzüne hayat vermek için giydiği gri örtüsünü sererken, insanlar adımlarını hızlandırıyor ama ruhları hafifliyordu.
İstanbul, yağmurun soğuk dokunuşuyla uyanmıştı; sanki her yağmur yağdığında dünya yeniden doğuyordu, kanımca.
Huri Çalışkan
teşekkür ederim Ahmet Bey, amin.. amin ecmain.
şarkının rengi, müzik ve yorum insanın derinlerinde uyuya kalan Çocuğun üzerine battaniye örten anne gibi hissettiriyor, öyle sıcak, öyle cenin pozisyonunda ki huzur ve güvenin zenginliği.
tüm dünya içinde ,, Şemsiyesiz Kalan Çocuklar '' ın çatı bulmasına ve sıcak yuvalarında, sevginin sarhoşluğuyla köklenebilmeyi öğrenmelerine niyet ediyorum.
,, seVgi DoLu DnYa mUmKun '' iyi gelelim önce kendimize sonra dünyamıza, zira dünyamızın şifalanmasına ihtiyacı var.!
/>
sevgi ve muhabbetle
Bu şiir ile ilgili 3 tane yorum bulunmakta