bir ben ağlıyorum bir sen nede güzelmiş geçmiş günler ne kadar ağlarsan ağla gelmez gidenler olurda bir gün hatıralar canlanırsa gözünde baktığın her yer bir sen birde ben canım arkadaşım yüreğine sağlık çok güzel olmuş tebrik ederim türeğinin güzelliğine dostluğuna samimiyetine hoşçakal.
sayın ali aslandağ size çok teşekkür ederim böyle güzel ve duygulu hasret dolu bir eseri ortaya çıkardığınız için.şiirlerinizin devamını beklerim sağlık huzur ve mutluluklar dilerim
Bir sen bir ben
Ali Aslandağ
07.11.2007 - 00:32bir ben ağlıyorum bir sen nede güzelmiş geçmiş günler ne kadar ağlarsan ağla gelmez gidenler olurda bir gün hatıralar canlanırsa gözünde baktığın her yer bir sen birde ben canım arkadaşım yüreğine sağlık çok güzel olmuş tebrik ederim türeğinin güzelliğine dostluğuna samimiyetine hoşçakal.
Yurdumda olmak
Ali Aslandağ
12.09.2007 - 23:55sayın ali aslandağ size çok teşekkür ederim böyle güzel ve duygulu hasret dolu bir eseri ortaya çıkardığınız için.şiirlerinizin devamını beklerim sağlık huzur ve mutluluklar dilerim
ibrahim ASLANDAĞ
Toplam 2 mesaj bulundu