Sunay Kütükcü Adlı Antoloji.com Üyesinin Şai ...

  • Ümit bey size acıyı, ıstırabı ,aşkı bu kadar güzel dizelere döktüren hanıma baravo vallahi ama bu işte sizin payınız baya büyük bazı hatalarınız yüzünden acı ıstıraplı günler yaşamıssınız.Acı çekmek insanı olgunlaştırır.başta bu güzel şiiri yazmışsınız.sizi kutluyorum.yüreğinize sağlık.

  • Oğlum

    Ethem Turan

    21.08.2006 - 01:05

    Yüreğinize sağlık.özlemleriniz birgün gerçekleşmesi dileğiyle.bir kapı kapandığında başka kapıların açıldığını hiç unutmayın.

  • Susuyorsam!

    Jale Keskin

    14.08.2006 - 23:33

    Sabırlarım taşırıyorsa
    Gözlerime bak....
    Sözlerimin bittiği yerde
    Artık onlar konuşmakta
    harikasın tebrikler

  • Bazen insan bütün sorumluluktan sıyrılıp çocukluğuna dönmek istiyor.Keşke hep çocuk kalsak deyil mi?yüreyiğinize sağlık.Sevgiyle kalın.

  • şirinizi okudum inanın okudukca boğazım düğümlendi.yaşanan her ne olursa olsun kapanan kapının ardından başka kapılarında açıldığının farkına varalım.sevgiyle kalın.

  • şirinizi okudum inanın okudukca boğazım düğümlendi.yaşanan her ne olursa olsun kapanan kapının ardından başka kapılarında açıldığının farkına varalım.sevgiyle kalın.

  • Bir Düşünsene

    Esat Korkmaz

    19.04.2006 - 12:20

    ÖLÜM... İŞTE BU KADAR GÜZEL ANLATABİLİR BİR İNSAN.KALEMİNİZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK

  • tebrikler alper kürük İstanbul ancak bu kadar güzel anlatılabilir yüreğinize sağlık

  • şiiriniz çok güzel tebrikler.


  • Aşk oyun,Aşık oyuncaktır.
    Sevgi ise yaşamdır,hakikattır.
    Aşk aceledir,
    sevgi usul usul sabırlıdır.
    Aşk ateşlidir çünkü hastalıktır.
    sevgi ılıktır çünkü sağlıktır.
    TEBRİKLER ŞİİRİNİZ ÇOK GÜZEL

  • Beklentisiz

    Zeki Ergin

    02.12.2005 - 11:15

    Sevmek inanmaktır,sevmek sevmek sevmek Hayatın ta kendisi bu deyil mi?yüreğine sağlik

Toplam 11 mesaj bulundu