Suna Doğanay Adlı Antoloji.com Üyesinin Şair ...

  • Tebrikler güzel şiirinize. Vurgulanan dış güzelliğin aldatıcı olduğunu, iç güzelliğinin önemini hatırlatmakla iyi bir konu çıkmış ortaya. Çok da güzel bir düşünce. Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

  • Tebrikler kardeşim. Zevkle okudum şiirlerinizi. Yüreğinize sağlık.
    Suna Doğanay

  • Tebrikler kardeşim. Şiirlerinizin her biri diğerinden daha güzel. Başarılarınızın devamını dilerim.
    Suna Doğanay

  • Şarkı sözü gibi, kimbilir belki de bestelenir. Tebrikler ve başarılar dileğimle.
    Suna Doğanay

  • Dilerim okuyordur sevgili kardeşim. Güzel bir şiir. Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.
    Suna Doğanay

  • Anılar tazelendikçe güzelleşiyor. Biz de öyle. Kardeşlerimin her biri bir yerde. Toplandığımızda benim çocuklar da işi gücü hatta çok sevdikleri uykuyu bile feda edip pür dikkat dinliyorlar. Ama neler çıkıyor, neler dökülüyor ortaya bir görseniz. Ağustosu özlettiniz. Yine her yıl olduğu gibi. Toplan ...

  • Yaşama isteğinize, umutlarınıza milyonlarca da ben gönderiyorum. Ne güzel yazmışsınız, 'oh sefam olsun..' Tebrikler arkadaşım, kendinize iyi bakın. Sağlıklı ve güzel günlere diyorum. Sevgilerimle.
    Suna Doğanay

  • Tebrikler sevgili Dilek. Ayrıca teşekkürler duygu paylaşımı için. Çok güzel bir şiirdi. Başarılarınızın devamını dilerim.
    Suna Doğanay

  • Harika bir şiir sevgili Dilek. Aralarda kullandığınız 'vazgeçtim artık sevmekten/tutunmaktan...'dizeleriyle daha da güzel bir çalışma çıkmış ortaya. Başarılarınızın devamı dileğimle.
    Suna Doğanay

  • 10 Kasım

    İshak Özlü

    15.12.2005 - 00:27

    'Dost başa düşman ayağa misali...' Ayağımıza bakanların sayısı o kadar çok ki. Duyarlı yüreğinizi gönülden kutlarım sevgili kardeşim. Tebrikler.
    Suna Doğanay

  • Taç eyle.

    İshak Özlü

    15.12.2005 - 00:22

    Tebrikler kardeşim, güzel bir şiirdi. Başarılarınızın devamı dileğimle.
    Suna Doğanay

  • Emeğinize yüreğinize sağlık. Tüm katılanları kutluyorum. Selam ve sevgilerimle.
    Suna Doğanay

  • Sensiz Demler

    Gülseren Onay

    15.12.2005 - 00:07

    Tebrikler Gülseren Hanım. Çok güzel bir hasret şiiri. Başarılarınızın devamı dileğimle.
    Suna Doğanay

  • 'Yalınayak bir şarkıyım...' Harika bir yakıştırma sevgili kardeşim. Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.
    Suna Doğanay

  • 'İkirciklerin iştahı kabarıyor yem gelirken.' Tebrikler duyarlı yüreğe. Başarılarınızın devamı dileklerimle.
    Suna Doğanay

  • Harika diyorum, yüreğinize sağlık. Başarılarınızın devamı dileğimle.
    Suna Doğanay

  • Tebrikler kardeşim. Çok hoş bir çalışma olmuş. Başarılarınızın devamı dileğimle.
    Suna Doğanay

  • Tebrikler kardeşim, çok hoş bir uyarlama olmuş.Başarılarınızın devamı dileğimle.
    Suna Doğanay

  • Mağazaların önünden geçerken kendimi yabancı bir ülkede gibi hissediyorum. Türkçe'de kelime kalmamış gibi. Özenti diyorum. Tebrikler.
    Suna Doğanay

  • Kuş Gribi

    Süheyl Türkoğlu

    14.12.2005 - 02:33

    Tebrikler kardeşim. Katliam olduğu da bir gerçek. Duyarlı yüreğinizi kutlarım.
    Suna Doğanay

  • Dememeliydiniz sevgili kardeşim.
    Suna Doğanay

  • Tebrikler kardeşim. Nasıl geçiyor, anlamak zor ama devir daim dünyası. Kimler geldi, kimler geçecek bu köprüden. Yüreğinize sağlık.
    Suna Doğanay

  • Çiçekler

    Metin Yaltı

    14.12.2005 - 01:44

    '...duruşun yeter...kokuşun yeter...' Şiirinize türkü havası vermiş. Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.
    Suna Doğanay

  • 'Kaybedişimin hıçkırıklarıydı düğüm....'Çok güzel bir şiir ve farklı hoş bir dize. Tebrikler kardeşim. Başarılar dileğimle.
    Suna Doğanay

Toplam 4858 mesaj bulundu