Serap Aksoy Antoloji.com

Aldanma yazdigim mana dolu satırlara,kelimelerle oynamayı okullarda ogrendim. Sadece cumleden ibaretse sözlerim gözümün yaşına da bakma koy sen beni kapıya.
Aldanma yazdigim şiirlere. Kimbilir kac kadina daha yazıldı silindi satırlarım. Sadece şiirlerden ibaretse hislerim gözümün yaşına yine bakma koy sen beni kapiya.
Aldanma seni seviyorumlarıma, aşığımlara. Ağızda sakız olmus cümleler bunlar. Karanlığına güneş olamadıysam eger sen yine hic dusunme. Koy sen beni kapıya.
Düştüğünde uzanmadıysa elim, var olanı vermeyi istemediyse benligim, bahanelerden set örüp duruyorsa dilim bilki ben seni zerre hak etmedim.
Öfkeyle gitmek istedin de dur demeyi bilmediysem, öfkeyle adını namerde meze ettiysem, ardından bir gün kem sözü başkasına etmissem, ben adam olamamışım koy sen beni kapıya.
Ben gunahsiz değilim her insan gibi, bir parca yanlistan ibaretim. Ne gunahima ortak isterim ne yanlisima hakim. Oldugum gibi kabul etmeyi kabul etmezse benliğin. Birak haklı haksızı koy sen beni kapıya.
..

Devamını Oku
  • Işık German Ersoy
    Işık German Ersoy 14.09.2024 - 22:34

    Şaire arkadaşımız Bayan Serap Aksoy
    << DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN >>

  • Hüsamettin Sungur
    Hüsamettin Sungur 14.09.2024 - 07:33

    DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
    Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın

  • Işık German Ersoy
    Işık German Ersoy 14.09.2023 - 22:54

    Site arkadaşımız Bayan Serap Aksoy
    ** DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN **

Toplam 9 mesaj bulundu

TÜM YAZILANLAR


Toplam 1 mesaj bulundu

TÜM YAZILANLAR