tenekeci bu işte...herkesin gördüğü ama kimsenin dikkat kesilmediği noktalara değinebiliyor.böyle şairlerin olması ne güzel.
dokunulan ve hissedilen bir şeyi anlatamamak,çaresizlik içinde kıvranmak...insan ister istemez kendine soruyor nasıl bir duruma düşmüş ki bu kadar çaresiz kalmış orhan veli?Allah kimseyi böyle derde düşürmesin.
Toplam 2 mesaj bulundu
Derin Su
İbrahim Tenekeci
24.03.2006 - 17:07tenekeci bu işte...herkesin gördüğü ama kimsenin dikkat kesilmediği noktalara değinebiliyor.böyle şairlerin olması ne güzel.
Anlatamıyorum
Orhan Veli Kanık
11.03.2006 - 16:59dokunulan ve hissedilen bir şeyi anlatamamak,çaresizlik içinde kıvranmak...insan ister istemez kendine soruyor nasıl bir duruma düşmüş ki bu kadar çaresiz kalmış orhan veli?Allah kimseyi böyle derde düşürmesin.
Toplam 2 mesaj bulundu