Ömer Faruk Bostancı
10 Nisan 1991’de doğdu. Babasının görevi sebebiyle çeşitli Anadolu şehirlerinde bulundu. İlköğrenimini ve ortaöğrenimini Uşak’ta tamamladı. Hala Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenimini sürdürmektedir.
Şiirinde; çocukluktan beri hayranı olduğu Necip Fazıl Kısakürek, Mehmet Akif Ersoy, Yahya Kemal Beyatlı, Nazım Hikmet Ran, Yunus Emre gibi büyük şairlerden etkilendi.
Özellikle Necip Fazıl Kısakürek’in; onun edebi-fikri yaşamındaki yeri vazgeçilmezdir.
İlk şiirini 1998’de yazdı (Bir Of Çeksem). Daha sonra edebiyatla olan ilişkisi devam etti. 2005 yılında lise hayatına başlarken çok verimli bir döneme giriyordu. Zamanla yazdığı şiirleri geliştirmeye devam etti. 2005’te yazmış olduğu “Pencere” şiiri bu sürecin önemli ilk şiiri olması sebebiyle özel bir öneme sahiptir.
Bostancı’nın; roman, düzyazı, astroloji, senaryo, felsefe, siyaset bilimi, ekonomi gibi alanlarda çeşitli türde araştırma ve çalışmaları vardır.
..
Saadettin Sarı
19.09.2012 - 01:22,efendim şiirleriniz okudum emek ve duyguyla örmşsünüz elinize yüreğinize sağlık.
Toplam 1 mesaj bulundu