Okuyan Kurt Adlı Antoloji.com Üyesinin Şair ...

  • Mustafa Salih

    28.08.2010 - 12:38

    Bu şair benim en çok sevdiğim şairlerdendir.Yazdığı şiirlerin hepsini çok beyeniyorum.Başarılarının devamını diliyorum.

  • Şükür Ve Dua

    Mustafa Salih

    28.08.2010 - 12:34

    Bu şiiri okuyunca etrafındaki nimetleri farkediyoruz gerçektende şükredecek ne de çok şey olduğunu görüyoruz.şaire bize bunları gösterdiği için teşekkür ediyorum.

  • Sönmesin

    Mustafa Salih

    28.08.2010 - 12:29

    şairin diğer şiirlerine göre biraz zayıf kalsada kendini vererek okuyunca birçok anlam çıkartılabilir.

  • Ölüm

    Mustafa Salih

    28.08.2010 - 12:19

    Bu şiirin tüylerimi diken diken eden uyarıcı bir yönü var.Bu şiirde şair kafiyeye ve süse değil anlama ağırlık vermiş.süsden uzak gayet güzel bir şiir.

  • Ey Dertli Kul

    Mustafa Salih

    28.08.2010 - 12:15

    Derdi tasası olanlara ilaç olabilecek bir nitelik taşıdığını düşünüyorum tabi önce kendini vererek okumak lazım.

  • Taat Etmek

    Mustafa Salih

    28.08.2010 - 12:14

    Bence çok güzel ve anlamlı bir şiir hikaye tarzında yazılmış olması ve benzetmeleri daha da güzel yapıyor bence bu şiiri.

  • Bence çok güzel ve anlamlı bir şiir hikaye tarzında yazılmış olması ve benzetmeleri daha da güzel yapıyor bence bu şiiri.

Toplam 7 mesaj bulundu