İyi bir başlangıç. Şiir okurken sevmediğin tüm soyut imgeleri kullanacaksın sanırım. Biraz daha profesyonelleşirse çok farklı bir şiir tadı olacak.
Kendini ne olarak görürsen o olursun demenin şiirsel biçimi.Şiirin güzelliği bir yana verdiği mesajın güzelliği de var.
Bu herhalde en iyi şiirlerinden biri Zor bir iş hem bu kadar sevip hem de git başımdan diyebilmek Ama Aysel'i de takdir etmek gerek; kendini karanlık ve çirkin bulup sevdiği kadını yanından uzaklaştırmaya çalışan bir adamı yine de inatla sevebilmek.
Bu kadar gerçekçi ve bu kadar şiir kaygılarından soyutlanmış bir şiir ancak bir ustanın elinden çıkardı
Toplam 4 mesaj bulundu
Sıcak Serzeniş
Kıvanç Ergen
15.05.2003 - 14:57İyi bir başlangıç.
Şiir okurken sevmediğin tüm soyut imgeleri kullanacaksın sanırım. Biraz daha profesyonelleşirse çok farklı bir şiir tadı olacak.
Her Şey Sende Gizli
Can Yücel
19.12.2002 - 23:15Kendini ne olarak görürsen o olursun demenin şiirsel biçimi.
Şiirin güzelliği bir yana verdiği mesajın güzelliği de var.
Aysel Git Başımdan
Attila İlhan
16.12.2002 - 22:19Bu herhalde en iyi şiirlerinden biri
Zor bir iş hem bu kadar sevip hem de git başımdan diyebilmek
Ama Aysel'i de takdir etmek gerek; kendini karanlık ve çirkin bulup sevdiği kadını yanından uzaklaştırmaya çalışan bir adamı yine de inatla sevebilmek.
Annem Yok Artık 2
Ataol Behramoğlu
16.12.2002 - 21:14Bu kadar gerçekçi ve bu kadar şiir kaygılarından soyutlanmış bir şiir ancak bir ustanın elinden çıkardı
Toplam 4 mesaj bulundu