Dedemin bize ezbere okuduğu şiir. Şiirin içinde küçük bir şiir daha var. Onu çok seviyorum. İnşallah Cennettedir şimdi.
Çok güzeldi. bu şiiri okuyunca zamanında fizik dersinin kıymetini bilememişim diye düşündüm. Tebrik ederim. Başarılar adınızla anılsın.
Antolojide gezinirken buldum. Ne kadar güzel şiirmiş. Tebrik ederim. Başarılar adınızla anılsın değerli şair.
Bu şiiri ailece çok beğendik. Tebrik ederim. Başarılar adınızla anılsın.
Ne güzel şiir. Tebrik ederim. Başarılar adınız ile anılsın.
Güzel şiir. Kendini okutturuyor. Tebrik ederim. Başarılar isminizle anılsın.
Toplam 6 mesaj bulundu
Tanıtım yazısı henüz yok...
Han Duvarları
Faruk Nafiz Çamlıbel
27.03.2018 - 21:18Dedemin bize ezbere okuduğu şiir. Şiirin içinde küçük bir şiir daha var. Onu çok seviyorum. İnşallah Cennettedir şimdi.
Fiziksel aşk..!
Metin Yıldırım
27.03.2018 - 21:15Çok güzeldi. bu şiiri okuyunca zamanında fizik dersinin kıymetini bilememişim diye düşündüm. Tebrik ederim. Başarılar adınızla anılsın.
Seni Andım
Gültekin Toga
27.03.2018 - 18:24Antolojide gezinirken buldum. Ne kadar güzel şiirmiş. Tebrik ederim. Başarılar adınızla anılsın değerli şair.
Harâb olsun kışlarım
Abdullah Ercan
27.03.2018 - 18:21Bu şiiri ailece çok beğendik. Tebrik ederim. Başarılar adınızla anılsın.
Kara çadırda uyuması hoştur
Yusuf Tuna
27.03.2018 - 17:56Ne güzel şiir. Tebrik ederim. Başarılar adınız ile anılsın.
Ay Süzülür Geceden
Bülent Baysal
27.03.2018 - 17:50Güzel şiir. Kendini okutturuyor. Tebrik ederim. Başarılar isminizle anılsın.
Toplam 6 mesaj bulundu