bu şiirde en çok sevdiğim şey:'denize düşen bir oyuncaktır Kız Kulesi'. sahiden güzel bir söz. galiba sanatçıyı sanatçı yapan ilginç laf oyunları. bu işi seviyorum. :)
bu şiiri seviyorum. ilk kez geçen sene duymuştum. bir şiir dinletisinde. bana göre bu şiir bir çok kişinin hayat felsefesi olabilir.bu şiirin tamamını okumanızı öneririm. beğeniceğinize şüphem yok. bu konuda çok risksiz bir şiir.
62 Tavşanı
Sunay Akın
18.06.2005 - 13:20bu şiirde en çok sevdiğim şey:'denize düşen bir oyuncaktır Kız Kulesi'. sahiden güzel bir söz. galiba sanatçıyı sanatçı yapan ilginç laf oyunları. bu işi seviyorum. :)
Otuz Beş Yaş
Cahit Sıtkı Tarancı
17.06.2005 - 16:34belki çok hisli bir şiir değil ama doğru bir şiir. :)
Her Şey Sende Gizli
Can Yücel
16.06.2005 - 16:22bu şiiri seviyorum.
ilk kez geçen sene duymuştum. bir şiir dinletisinde. bana göre bu şiir bir çok kişinin hayat felsefesi olabilir.bu şiirin tamamını okumanızı öneririm. beğeniceğinize şüphem yok. bu konuda çok risksiz bir şiir.
Toplam 3 mesaj bulundu