''mutlu'' olunduğunda da şiir yazıldığını görmek güzel ..Ama deli düşler denizinde yüzmenin bedelinin hayal kırıklığı olmaması şartıyla..Yüreğinize sağlık..
Söz konusu aşk olunca,hele bir de aşk imkansız hale gelmişse,yürekten kaleme daha ümitli kelimeler akmıyor işte..Böyle şiirleri okudukça,aramızda daha nice Leylalar nice Kayslar var,merak ediyorum. Yüreğinize sağlık.
Bu şiiri yazdıran Deli Kız'ı tanımak istedim.. Acaba bunları yazdıran Deli Kız mı,yoksa şairin sevdalı yüreği mi..Daha okumadım Deli Kız 3'ü. Umarım giden sevgilinin ardından gülümsenebileceğini anlatıyordu..Yüreğinize sağlık.
Ne güzel..
Yaren Bahar
07.10.2008 - 11:14''mutlu'' olunduğunda da şiir yazıldığını görmek güzel ..Ama deli düşler denizinde yüzmenin bedelinin hayal kırıklığı olmaması şartıyla..Yüreğinize sağlık..
Yitik
Serdar Atlıbatur
04.10.2008 - 15:49Sevdim...
Saçagindan sensizlik damlayan duygulara kapildim
Sevgi bu olsa dedim ve sarildim sesinin kulaklarimdaki yankisina
Tebikler,duygular herkes için aynı ama aynı duyguları ifade edebilmek marifet..
Deli Kız 3
Olcay Günay
12.03.2008 - 16:54Söz konusu aşk olunca,hele bir de aşk imkansız hale gelmişse,yürekten kaleme daha ümitli kelimeler akmıyor işte..Böyle şiirleri okudukça,aramızda daha nice Leylalar nice Kayslar var,merak ediyorum.
Yüreğinize sağlık.
Deli Kız 2
Olcay Günay
12.03.2008 - 16:51Bu şiiri yazdıran Deli Kız'ı tanımak istedim.. Acaba bunları yazdıran Deli Kız mı,yoksa şairin sevdalı yüreği mi..Daha okumadım Deli Kız 3'ü. Umarım giden sevgilinin ardından gülümsenebileceğini anlatıyordu..Yüreğinize sağlık.
Deli kız
Olcay Günay
12.03.2008 - 16:47Gidenlerin ardından bakmak zor..Şiirinizi okurken;benden de gidenler geldiler gözlerimin önüne ve tekrar gittiler sanki..Yüreğinize sağlık.
Gidenlere
Gülcihan Parlak
07.03.2008 - 15:40Çok güzel ve anlamlı bir dörtlük..Yüreğinize sağlık.
Vurgun
Gülcihan Parlak
15.06.2006 - 17:12Şiirlerinizi beğeniyorum ama keşke yarım kalmış hissi vermese..Şairlere karışılmaz ama biraz daha uzun olsa olmaz mı?
Sadık Köle
Gülcihan Parlak
15.06.2006 - 17:11Kesinlikle hayranınız oldum,şiirlerinizin devamını dilerim.
Daire
Gülcihan Parlak
15.06.2006 - 17:09Tebrikler..güzel sözler söyleten yüreğinze sağlık.
Toplam 9 mesaj bulundu